Akşener, Trabzon'da Vatandaşlara Seslendi''O kulağı çekeceksiniz''
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün Trabzon mitinginde vatandaşlara seslendi. Konuşmasında Cumhurbaşkanı'na hodri meydan diyen Akşener, “Benim için dedi ya, ‘milletvekili de değil kacak delik arıyor’ ben delik aramıyorum bak Trabzon’dayım, buradayım. 31 Mart akşamı Trabzon, Samsun, Ordu gitsin elinden. 31 Mart akşamı o kulağı çekeihtiyacı var” dedi.

ceksiniz; onun bu derse

KİMLER KATILDI

İYİ Parti Trabzon Mitingine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ,Trabzon Milletvekili Dr.Hüseyin Örs,İstanbul Milletvekili Küçükali,CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya,İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atakan Aksoy,CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz,CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun,İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli,İYİ Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Dr.Muhammet Erkan,İYİ Parti Belediye Meclis Üyeleri, Millet İttifakı Belediye Başkan Adayları. 
FINDIK ÖLDÜRÜLÜYOR
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, dün Trabzon Atatürk Alanındaki mitinginde Trabzonluları seslendi. Akşener, Trabzon mitinginde gündeme ve fındığa dair önemli açıklamalarda bulundu. Akşener “Fındıkla ilgili konuşalım. Ordu’dan Giresun’a,  Giresun’dan Trabzon'a fındığı konuşalım. Fındığı ekim ayında dedik ki 16,5 fiyat verin. Beklediler beklediler, fındık 11-12 TL arası satıldı. Ondan sonra fiyat verdiler. Fındık göçü önler. Karadeniz’i elinde tutar. Fındık ekonomidir, zenginliktir, iştir, istihdamdır... Niçin dünyanın yüzde 70’ini Türkiye’nin ürettiği tekel olduğumuz fındık ile ilgili bu oyunlar oynanıyor. En yakınları Berlusconi üzerinden çikolata fabrikalarının danışmanı da ondan.  5 kişinin zenginliği için fındık öldürülüyor” diye konuştu.  
FINDIK DOLARA BAĞLA
Trabzon gibi bir şehrin göl alması gerekirken göç verdiğini belirten Akşener “Çikolata fabrikaları ucuza kapatsın diye Karadeniz göç veriyor. Trabzon gibi şehir göç alması gerekirken göç veriyor. Bütün devlet daireleri, özel sektöre ait istihdam yaratan ne varsa Trabzon’dan gitmiş. Oralarda iş görenler ne oldu? Hepsi işsiz. Ekonomi verileri açıklandı. Fındığa 5 dolar ver. Fındığı dolara bağla. Dünya mecbur parayı verecek, başka nereden alacak. Çikolata fabrikaları fındığı nereden alacak. Berlusconi kardeşinden, yanındaki insanların rant sağlamasından, zenginleşmesinden vazgeçemiyorsun. Hani diyordun ya, ‘Dünya 5’ten büyüktür’ evet, Fındık üreticisi de 5 hırsızdan büyüktür” dedi.
EKREM KARDEŞİM İSTANBUL’U ALIYOR
Sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı değil herkesi kızdırdığını belirten Akşener, “Herkesi kızdırdım. Bana kızmayan kalmadı. Trump’ta bana yakında geçirirse” diyerek büyük bir gaf yapsa da “Trump’ta benim için yakında tweet atarsa hiç şaşırmam” diyerek sözlerini düzeltti. Akşener “En çok kızdığı bendim. Ama Ekrem İmamoğlu Kardeşime, Karadeniz uşağına, Trabzon uşağına çok kızıyor çok. Ama buradan Trabzonlulara söyleyeyim, Ekrem kardeşim İstanbul’u alıyor. Ankara zaten gitti, inşallah Samsun, Ordu, Trabzon’da sizlerin iradesiyle inşallah kazanacağız. Niye bu kadar Ekrem kardeşime kızdı onu anlamamıştım. İstanbul’daki Karadenizliler, özellikle Trabzonlular Ekrem kardeşimin arkasındalar. Sonuç itibariyle Türkiye 1 Nisan’da iyi olacak. Mart’ın sonu bahar” ifadelerine yer verdi.