İYİ Parti Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Mehmet Turan, Çarşıbaşı’nın sahilinden kırsalına her alanda önemli projeleri sahaya uygulayacaklarını söyledi. Turan, “Görenlerin hayran kalacağı bir Çarşıbaşı için ekibimizdeki arkadaşlarımızla hazırladığımız projelerimizle geliyoruz.” dedi.

İYİ Parti Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Mehmet Turan seçim çalışmalarına Yavuz, Erenköy ve Yeniköy Mahallelerinde ara vermeden devam etti. Burada hemşerileri ile buluşan Turan, Çarşıbaşı’nın önemli eksikleri bulunduğunu ifade ederken, Çarşıbaşı’nı modern bir şehir haline getirmek için yapılması gereken projelerinin hazır olduğunu söyledi. Çarşıbaşı’nda uygulayacakları tüm çalışmalarda çevre düzenine özel önem vereceklerini belirten Turan, “Yapacağımız çalışmalarla Çarşıbaşı’mız pırıl pırıl bir ilçe haline gelecektir.” dedi.

Çarşıbaşı’nın eksiklerinin neler olduğunun bilindiğini belirten Turan, “Çarşıbaşı için öncelikle turizm projelerimizi hayata geçireceğiz. Bunun yolu da yol sorununu çözmekten geliyor. İlçe merkezinden mahalle ve yaylalarımıza hizmet veren Yavuz Grup Yolunu, Düz Yaylaya (Nepsiloz) kadar asfaltlayacağız ya da betonlayacağız. Yol olunca turizm yatırımları da zaten beraberinde gelecektir. Kaldırım Yaylasında sosyal tesisler ve seyir terası yapacağız. Mahalle içlerinde beton ya da asfalt olmayan yol bırakmayacağız. Fener Kale Arası Dört Mevsim Turizm Projesiyle Çarşıbaşı’nı Karadeniz’in Bodrumu yapacağız. Yüksekokul ve fakülte sorununu çözeceğiz. Ben tutamayacağım sözü vermem. Beni Çarşıbaşı iyi bilir. Ben mega proje açıklayacağım diye mega yalan konuşmam. Çarşıbaşı’nda nelerin yapılması gerektiği bellidir. Yapılması gereken çok işimiz var. Önce akılcı bir planlama yapacağız. Ardından sosyal alanları sırasıyla ilçemize kazandıracağız. Çarşıbaşı’mızı şehir meydanları, otoparklar, park ve bahçeler, yürüyüş ve bisiklet yolları gibi alanlarla ihya edeceğiz. Bir yandan bunları yaparken diğer yandan da doğalgaz çalışmalarının kısa sürede başlaması için gerekli hamleleri yapacağız. Ayrıca gençlerimiz için, kadınlarımız için, yaşlılarımız için, hastalarımız için, çocuklarımız için sosyal projeler uygulayacağız. Çarşıbaşı’nda işsizliğe savaş açacağız. Çarşıbaşı’nın sahilinden kırsalına her alanda önemli projeleri sahaya uygulayacağız. Akla ve mantığa uygun, hayal değil gerçek olan, Çarşıbaşı’nın ve Çarşıbaşılıların ihtiyaçlarına cevaben hazırladığımız projelerimizle Çarşıbaşı’mızı görenlerin hayran kalacağı bir ilçe haline getireceğiz.” diye konuştu.