İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut belediye otobüsü ve dolmuşla yolculuk yaparak hem vatandaşlardan destek istedi hem de seçildiği takdirde “halkla iç içe olma” sözü verdi. Akçaabat’tan Trabzon’a doğru belediye otobüsüne binen Akbulut, daha sonra dolmuşla ilçe merkezine döndü. Akbulut’u otobüste ve dolmuşta gören vatandaşlar hem sevindi hem şaşırdı. Vatandaşlar belediye başkanının kendileriyle böyle iç içe olması gerektiğini ifade etti. 


BİZİM SÖZÜMÜZ VAR


Akbulut şunları kaydetti: “Bizim sözümüz var. Belediye başkanı seçildiğimiz zaman halkla iç içe olacağız. Bugünden bunun çalışmasını başlattık. Yetki aldığımız zaman onların içinde, onlardan biri olmaya kararlıyız. Yaptığım otobüs ve dolmuş yolculuğundan çok keyif aldım. Akçaabat’ımızın çok değerli vatandaşlarından hem hayır duası hem destek aldık. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.”


BAŞKAN MAKAMINA SIKIŞMAMALI


Bir belediye başkanının makamına, makamındaki koltuğuna, belediye binasına, toplantı salonlarına ve makam araçlarına sıkışıp kalmaması gerektiğini ifade eden Akbulut şunları ifade etti: “Mümkün olduğunca vatandaşlarıyla iç içe olmalı. Bu bazen halk buluşmaları olur, bazen şehirdeki geziler olur, bazen de bu şekilde toplu taşıma araçlarıyla olur. Biz söz veriyoruz. Seçildiğimiz andan itibaren halkımızdan bir an olsun kopmayacağız. Seçildikten sonra mahallelerimize ve orada yaşayan vatandaşlarımıza biz gideceğiz. Onları ayağımıza beklemeyeceğiz.”


SEVGİ DİLİNİ ÖN PLANDA TUTACAĞIZ


Akçaabatlıların desteğiyle seçildiği takdirde asla siyasî ayrım yapmayacağını vurgulayan Akbulut “Çocuklarımızın geleceği mutlu, büyüklerimizin bugünü ve yarını rahatlık içinde geçmesi için gayret sarf edeceğiz. Biz bunun için yola çıktık. Akçaabat’ı sevgiyle, birlikte yönetmeye talibiz. Sevgi dilini ön planda tutarak kimseyi ayrıştırmadan ve herkesi yönetimimize ortak yaparak yolumuzda yürüyeceğiz.” şeklinde konuştu.