İstifa Eden Ak Parti İstanbul İl Başkanı'nın Yerine Trabzonlu Başkan
Haber : Tarkan Yusuf Altıntaş  İstanbul - www.trabzonhaber24.com

İstanbul'da, Kadir Topbaş'ın belediye başkanlığından istifasının ardından, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temürci de istifa etti. 

Ak Parti İstanbul'da Selim Timurci'den boşalan Koltuğa Trabzon Of'lu İl Başkanı Atandı. 

 AK parti İstanbul İl başkanlığı'na Trabzonlu Bayram Şenocak atandı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak Kimdir ?  

1978 yılında Trabzon'da doğan Bayram ŞENOCAK, aynı yerde başladığı ilkokul eğitimine İstanbul'da devam ederek orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu.

1978 yılında Trabzon Of ilçesinde doğan Bayram ŞENOCAK mevcut başkanlar ve adaylar arasında en genç isim olmasıyla dikkat çekti. Yaşı genç olmasına rağmen 10 yılı aşkın bir zamandır siyasetle uğraşan Bayram Şenocak, iki yıllık AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığı döneminde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) bir çok yatırımın Avcılar'a kazandırılmasında etkin rol oynamış ve Avcılar halkının takdirini kazanmıştı. 

Aynı zamanda partiye üye kazandırma çalışmasında da önemli çalışmalar yürüterek Türkiye çapında 1.likler elde etti ve Ak Parti tarafından ödüllendirildi. 

Bayram ŞENOCAK, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın bir çok biriminde görev yaptı. Gençlik Kolları'ndan başladığı siyasete, İl Yerel Yönetimler Komisyon Üyesi, İl Yedek Yönetim Kurulu Üyesi, 2010-2012 yılları arasında İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Avcılar'dan sorumlu İl Koordinatörü olarak devam etti. 2012-2014 yılları arasında da ilçe başkanlığı görevinde bulundu.

ŞENOCAK aynı zamanda MÜSİAD yönetiminde de yer aldı.

Orta derecede İngilizce bilen ŞENOCAK, yüzme ve futbol sporlarının yanı sıra DAN diplomasıyla karate hocalığı yapabilecek yetkinliktedir.

Avcılar ilçesinde ikamet eden Bayram ŞENOCAK, evli ve 2 çocuk babasıdır.