Bakan Soylu Araklı’da Çok Sert konuştu

Haber : Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ,Of ilçesindeki Muhteşem Miting sonrası Araklı ilçesinde de muhteşem kalabalıkla karşılandı. 

Bakan Soylu Araklı Halkına Ak parti 6. Sıra Milletvekili Adayı Selçuk Çebi ve 3.Sıra Adayı Araklı gelini olan Bahar Ayvazoğlu’nu tanıtarak tam destek istedi. 

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi , İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Araklı’ya yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP’nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın seçim kampanyasını tutuksuz olarak sürdürmesi çağrısında bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e cevap verdi. Soylu, "Karamollaoğlu bey buradan size söylüyorum, bir yerde sıkıştınız mı soluğu Tayyip Erdoğan'ın yanında alıyorsunuz. Ömür boyu bu adamı kıskandınız. Kıskanclığınızdan şu anda yaptığınız, bir şer ittifakının içerisinde olmaktır. Hem CHP ile birliktesiniz hem de öteki taraftan başka bir tablo. Bunu bu millet affetmez. Siz hangi adımı atarsanız atın, bilesiniz ki bu teröristleri kurtaramayacaksınız" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sabah saatlerinde geldiği memleketi Trabzon'un Of ilçesinde yapımı tamamlanan Hükümet Konağı binasının açılış törenine katıldı.