İYİ Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dr. Hüseyin Örs, İYİ Parti Trabzon İl Binasında yaptığı açıklama ile seçim startını verdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı çağrı üzerine Parti Merkezini hınca hınç dolduran kalabalığa seslenen Hüseyin Örs "Genel Başkanımız Meral Akşener 100 Bin imza ile aday olacağım dediğinde, nasıl toplayacak diyenler, ilk gün toplanan 130 Bin imzayı görünce suspus oldular" dedi. 

HEDEF 1 MİLYON İMZA

Konuşmasında "Demokrasi tarihimize bir imza da siz atın" çağrısında bulunan Örs, ilk gün 130 Bin imza demokrasi tarihimize altın harflerle yazılmıştır. Millet demokrasiden yana kararını ortaya koymuştur" dedi. 

İmza sürecinin devam ettiğinin altını çizen Örs "Üç günümüz var, çok çalışacağız, demokrasiye olan desteğimizi güçlü bir şekilde göstereceğiz. İlk gün toplanan imza çok önemli ancak yetmez, rehavete kapılmak yok, bu imza işini sıkı tutmaya devam edeceğiz. Allah'ın izniyle 1 Milyon hedefine ulaşacağız" dedi. 

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Örs, konuşması sonrası beraberindeki çok sayıda vatandaş ile Parti İl Merkezinden hareket ederek Ortahisar Seçim Kuruluna gitti ve Meral Akşener için imza verdi.