HÜSEYİN ÖRS İSTİFA ETTİ MHP'DEN ADAYIM DEDİ 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

MHP  Millet Vekili Aday Adayı Dr.Hüseyin Örs Gün Birlik günü gün MHP 'sinin etrafında kenetlenme günüdür dedi KTÜ 'deki Görevinden İstifa ederek Tekrar MHP'den Aday Adayı Olduğunu açıkladı. 
“Hoca varsa sıkıntı yok” sloganı ile Trabzonluların gönlüne taht kuran Hüseyin Örs, MHP Trabzon Milletvekilliği için istifa etti.

MHP TRABZON İL BAŞKANLIĞI ŞU AÇIKLAMAYI YAPTI 

KTÜ Öğretim Üyesi Dr. Hüseyin Örs, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak 26. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde partimizden milletvekili aday adayı olmak üzere 31 Ağustos 2015 Pazartesi günü itibariyle KTÜ’deki görevinden istifa etmiştir.

DR.HÜSEYİN ÖRS ŞU AÇIKLAMAYI YAPTI ;GÜN MHP ETRAFINDA KENETLENME GÜNÜDÜR ESKİSİNDEN DAHA FAZLA 

MHP Trabzon Millet Vekili Aday Adayı Dr.Hüseyin Örs Ülkemizin gidişatı hiç iyi değil doğu peşkeş çekilmiş Askerimize kimlik sorulmakta Polisimiz Eşinin yanında dövülmekte veya Kurşunlanmakta Vatandaşlarımıza sesleniyorum gelin birlik olalım Ülkemizde oynanan oyunları sizde görmektesiniz Böl Parçala Yok et mantığı ile siyaset yapmak çirkinleşmek artık  alenen olmakta Ülkenin birliği dirliği için geleceğiniz için Gelin MHP Saflarında buluşalım Benim Kaçıncı sıradan nereden aday yapılacağım önemli değil Önemli olan Vatanın bekasıdır dedi. 

HÜSEYİN ÖRS ; 
MHP Trabzon Millet Vekilliği İçin Üniversitedeki görevimden İstifamı verdim Kaçıncı sıradan Aday Yapılacağım veya yapılmayacağım da Önemli değil bir asker gibi Arkadaşlarımla Ülkem için Vatanım için Bölgem İçin Geleceğimiz için Var Gücümle MHP Saflarında çalışacağım dedi. 

ÖRS 18 YILDIR ÖLEN SAYIN ALPASLAN TÜRKEŞ'İN ÖLDÜĞÜNÜ ŞİMDİMİ ÖĞRENDİLER 

Hüseyin Örs Herkes Linç Siyaseti yapmakta Alpaslan Türkeş'in Milyonlarca Evladı var bu ülkede hatta Balkanlardan Asya'ya 18 Senedir Vefat eden Sayın Bağbuğumuz ALpaslan Türkeş'in bir defa olsun devlet büyüğüdür bu ülkeye çok emekleri vardır ülkeye çok askerler yetiştirdi bu ülkenin jandarması oydu gelin Ölüm yıldönümünde gidip kuran okutalım dua edelim demeyen zihniyet bugün ne oldu birden ibrik elde Bağbuğun Mezarı başında yerlerini aldılar hemde Koruma ordusu ile sanarsın savaşa gidiyorlar hala içlerinde o korku var .