HÜSEYİN KIRAN ;KURŞUNLAMA OLAYI PROVOKASYONDUR 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

“Bu bir provokasyondur.  Trabzonspor’umuz ve Trabzon şehrimiz hiçbir günahı yokken, ülke gündeminde kahpece bir karalamaya maruz kalmıştır. Olayı kim ya da kimler ne için yaptığı belli değil iken, Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırının faili bir anda Trabzonspor ve Trabzon şehri olmuştur. Ne yazık ki bir Trabzonspor yöneticisi de açıklama yaparak Fenerbahçe yöneticisi gibi konuşmuş; taraftarımız bu işi azıttı, çok ileri gittiler diyerek adeta kendi takımını ve şehrini yargısız infaz etmiştir. Aynı yönetici bununla da kalmayarak Trabzonspor’u küçük düşürürcesine beyanatlar vermiş, kucaklaşma zamanıdır deyip Aziz Yıldırım’ı savunmuştur.

TRABZON VE TRABZONSPOR SAHİPSİZ BIRAKILDI

Kendisini kınıyorum, Trabzon şehrinden ve Trabzonspor taraftarından özür dilemesini bekliyorum. Maalesef Anadolu’nun efsanesi Trabzonspor’umuz ve Trabzon şehrimiz bir saldırıya maruz kalmıştır. Fenerbahçe yöneticisi, Trabzon ve Trabzonspor düşmanı Mahmut Uslu gibi konuşan herkesi kınıyorum. Kupası çalınan haksızlıklara maruz kalan biziz, maalesef iktidar vekilleri yine Trabzon’u ve Trabzonspor’u sahipsiz bırakmışlardır.

TRABZONSPOR BİR EFSANEDİR, BÖYLE UCUZ PROVOKASYONLAR İLE YIPRATILAMAZ.

1996 yılında da benzer bir olay olmuş ancak daha sonra provokasyon olduğu ortaya çıkmıştır. Hatta o zaman ki Fenerbahçe başkanı Ali Şen ‘’ bir taşla iki kuş vurdum ‘’ diyerek adeta bizimle dalga geçmişti. Bu saldırıyı yapan her kim olursa olsun ve hangi takımın taraftarı olursa olsun Trabzon şehrini ve Trabzonspor camiasını bağlamaz. Kaldı ki bu olay bir provokasyondur. Çünkü sonuçları itibari ile Trabzonspor’a zarar vermiştir. Burada Trabzonspor taraftarını üzen bir konuda Trabzonspor’un sahipsiz bırakılmasıdır.
FENER MEDYASI!
Dün geceden beri İstanbul medyası ve şarlatan yorumcular tarafından yargısız infaza maruz bırakılan Trabzonspor camiası bu alçakça saldırılara karşı birlik olmalıdır. Bizi yıpratmak isteyen İstanbul medyası ve Fenerbahçe yalakalarına fırsat vermemeliyiz.

AMAÇ ŞEHRİ İTİBARSIZLAŞTIRMAK! 2010-2011 sezonunda şampiyonluğumuz çalındığında maalesef 2 taraftarımız intihar etmişti. Daha sonra Fenerbahçe’nin şike yaptığı ve o gün ki iktidarında desteği ile kupamızı çaldığı ortaya çıkmasına rağmen ölen 2 taraftarımızın hesabını kimse sormamıştı. Bu gün bir bardak suda koparılan fırtına tamamen Trabzonspor’u ve Trabzon şehrini itibarsızlaştırmak içindir. Ama büyük Trabzonspor camiası buna asla müsaade etmeyecektir.”