HÜSEYİN KIRAN DAVAM İÇİN MHP'DEN ADAYIM 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon MHP Adayı olacağını açıklayan Eski MHP Trabzon Millet Vekili Aday Adayı Hüseyin Kıran Bu seçimlerde Ülkemin bekası için Davam için tekrar adayım dedi. MHP Trabzon Eski Millet Vekili Aday Adayı Olan Hüseyin Kıran ile Trabzon Meydan'da Trabzonspor Taraftarlarının PKK 'yı Protesto mitingi sonrası meydan parkında Sohbet ettik . 

Hüseyin Kıran'a sorduk Tekrar MHP'den Adaymısınız yoksa Başka Partilerden Teklif var mı veya Aday olma İhtimalınız var mı dedik bakın bize ne dedi. 

HÜSEYİN KIRAN ; MHP BENİM YUVAM ,DAVAM,YAŞAM ŞEKLİM 

MHP Trabzon Millet Vekili Aday Adayı Hüseyin Kıran Yine MHP'den Aday olacağım benim derdim MHP Benim sevdam MHP Başkaları gibi koltuk değil ,biz dava adamıyız Partili değiliz Sayın Devlet Bahçeli Beyin dediği gibi biz gönül adamıyız biz ülke için varız sermaye için değil dedi. Kıran Ben Aday olayım size söz veriyorum Ortahisar ve İlçeler Peşimizden gelecek Trabzon'u ayağa kaldıracağım Birinci sıra Aday olması halinde Trabzon'dan iki millet Vekili Çıkartmayı garanti veriyorum diyen Hüseyin Kıran gelecek MHP'nin olacak haklının olacak ezilenlerin olacak bakın Dereyi iki duvar Arasın Hapsedemiyorsun önüne ne geliyorsa yıkıp geçiyor siz bekleyin MHP Geliyor her şeyi yıkıp geçecek buda haklı isyandır haksızlığa baş kaldırıdır dedi.