Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleşti
 Bakan Albayrak görevi Naci Ağbal'dan teslim aldı. Albayrak, "Maliye Bakanlığı çok önemli bir bakanlık, Osmanlı'dan bugüne bir tarihi var, bakanlık olmasının ötesinde bir okuldur." diye konuştu. Bakan Albayrak ayrıca, "Önümüzdeki dönemde enflasyonu tek haneli rakamlara indirme noktasında yoğun mesai harcayacağız. Bağımsız kurumların küresel politikalarla uyumlu şekilde eskiden daha başarılı performans göstereceğine şahit olacağımız bir döneme gireceğiz" dedi.
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleşti
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleşti. Bakan Albayrak görevi, Naci Ağbal'dan teslim aldı.

"BÜYÜK BİR HUZUR İÇERİSİNDE GÖREVİ TESLİM EDİYORUM"

Naci Ağbal'ın konuşmasından satırbaşları: "Büyük bir huzur içerisinde görevi teslim ediyorum. Memleketimizin iyiye gitmesi noktasında güzel işler yaptık. Bakan arkadaşlarıma da müteşekkirim. Bugün itibariyle bakanımıza görevi devremekten de mutluyum. Kendisi büyük bir birikime sahip. Kendisine de yardımcı olacağız. Ben bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çünkü gece gündüz çalıştılar."

"MALİYE BAKANLIĞI ÇOK ÖNEMLİ BİR BAKANLIK"

Bakan Albayrak, "Maliye Bakanlığı çok önemli bir bakanlık, Osmanlı'dan bugüne bir tarihi var, bakanlık olmasının ötesinde bir okuldur. İnsan kaynağı olarak, yetiştirdiği kişiler olarak. Burada bu görevi almak, hem de Naci Bey gibi bir bakandan almak benim için bir onur ve gurur meselesi, kendisine de çok teşekkür ediyorum. AK Parti iktidarı olarak biz, çok büyük devrimler gerçekleştirdik. Büyüme kaydettik, hem kurumsal hem de sistematik olarak" dedi.