Haydar Revi'den MHP'ye Teşekkür 
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilen 6. İl Olağan Kongresine yönetim olarak katılan MHP İl Başkanı Nihat Birinci ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 2019 seçimlerinden önce gerçekleştirilen kongrelere vatandaşların yoğun ilgi göstermesinin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Revi "MHP'nin Nihat Birinci Başkanlığında yönetim olarak Cumhurbaşkanımız’ın katılımıyla gerçekleşen kongrede bulunması, Cumhur İttifakının birlik ve beraberliğinin göstergesidir." dedi. 
Kongrelerdeki coşku ve kalabalığın Cumhur İttifakı ile birlikte sahaya yansımasının çok daha büyük olacağının altını çizen Revi şunları söyledi: "Cumhur İttifakı halk arasında karşılığını bulmuştur. Ülkemizin birlik beraberliği için MHP ile ortak bir sorumluluğun altına girdik. Bu vesile ile MHP İl Başkanımız Nihat Birinci'ye büyük bir nezaket göstererek Kongremize katılım sağladıkları için çok teşekkür ediyorum." dedi. 
MHP ile birlik beraberliğin artarak devam edeceğini belirten Revi "Cumhur İttifakı ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kalıcı hale gelecektir. İnşallah bu sistem ile ülkemiz dünya konjonktüründe daha güçlü olacaktır.  Bu vesile ile önce devletim diyen bir anlayış sergiledikleri için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve bütün teşkilatlarına ayrıca teşekkür ederim." dedi.