Haydar Revi;24 Haziran Seçimlerinden Güçlenerek Çıkacağız 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yaptığı görüşmenin ardından erken seçimlerin 24 Haziran 2018’de yapılacağını açıklaması üzerine değerlendirmelerde bulunan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi “ AK Parti Trabzon İl Başkanlığı olarak kongre sürecinden yeni çıktık. Biz seçimler yarın yapılacak gibi teşkilatlarımız her an şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteydik. 24 Haziran Bizim için çok sürpriz olmadı. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar başarılı seçimler gerçekleştirdik. Teşkilatlarımız seçimlere hazır durumda. Bu seçimlerden de oyumuzu arttırarak büyük bir zaferle çıkacağız.”dedi. 
AK Parti’nin kongre sürecini başlatmasıyla Türkiye’nin seçim atmosferine girdiğini ifade eden Revi “ AK Parti Teşkilatlarının kongreleri her ilde her ilçede büyük bir coşkuyla gerçekleşti ve gerçekleşmeye devam ediyor. Bizim her bir kongremiz miting havasında geçti. İnşallah bu coşku 24 Haziran Seçimlerinde sandıklardan büyük bir zafer olarak çıkacaktır.” şeklinde konuştu. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongre tarihini açıklamasının piyasalara olumlu şekilde yansıdığının altını çizen Revi konuşmasına şöyle devam etti: “ Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan 24 Haziran 2018’i seçim tarihi olarak açıkladığı anda Dolar düştü ve borsa değer kazandı. Buradan da anlaşılacağı üzere seçimlerin erkene alınması bir zaruret haline gelmişti. Seçimlerin erkene alınması ülkemizin önünü daha da açacaktır. Ülkemizin düşmanlarına ve gelişmemizin önünü tıkayanlara bir tokat daha atarak 2023 hedeflerine ulaşacağız. “ 
Cumhur İttifakının toplumda büyük bir karşılık bulduğunu ve 24 Haziran 2018 seçimlerinden  zaferle çıkacaklarına inandıklarını belirten Revi “ MHP ile AK Parti arasında mutabakata varılan Cumhur İttifakı toplumda o kadar güçlü bir karşılık buldu ki inanın erken seçime en hazırlıklı olan vatandaşlarımızın kendisiydi. Milletimiz heyecanla ülkemize yönelik saldırılar gerçekleştiren küresel güçlere ve yerli işbirlikçilerine ders vermek için 24 Haziran2 018’i iple çekmeye başladılar.