Haydar Revi; ''Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Trabzon Halkına Teşekkür Etti''

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi 24 Haziran Seçimlerinde Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Partiye verdiği desteklerden dolayı tüm Trabzonlulara teşekkür etti. 

Yeni bir dönemin başladığını belirten Revi " Artık Ülkemiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçmiştir. Yeni yönetim sistemi Ülkemize, Milletimize, İslam Alemine ve tüm dünya mazlumlarına hayırlı uğurlu olsun."dedi. 

AK Parti Trabzon teşkilatlarının gece gündüz demeden var gücüyle çalıştığının altını çizen Revi " Bu başarıda emeği olan Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanımıza ve yönetimine, Milletvekili Adaylarımıza, İl yönetimimize, İlçe Başkanlarımıza ve yönetimlerine Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve yönetimlerine, Milletvekili Aday Adaylarımıza ve partimize gönül veren tüm dava arkadaşlarımıza ve Trabzonlu hemşerilerimize cani gönülden teşekkür ediyorum. " ifadelerini kullandı. 

24 Haziran seçimlerinin çok demokratik bir ortamda yapıldığını vurgulayan Revi konuşmasını şöyle sürdürdü: " Bütün siyasi partiler kendi tanıtım ve seçim çalışmalarını demokratik şekilde gerçekleştirdi. Netice itibariyle milletimiz de bütün siyasi partileri dinleyerek kararını sandığa yansıttı. Milletimiz kararını verdi. Dünya Lideri Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Devlet Başkanı ve AK Partiyi de 1. Parti yaptı. Milletimizin ne dediyse o oldu."
Yeni dönemde büyük yatırımların irade, erdem ve cesaretle devam edeceğini söyleyen Revi " AK Parti bir icraat partisidir. Bizler milletimiz ve tüm insanlık için çalışmaya üretemeye ve ülkemizi dünyanın en büyük ekonomisi olan 10 devletten birisi yapmaya çalışacağız." şeklinde konuştu. 

Trabzon'a yapılan yatırımların ve vaadedilen büyük projelerin hepsinin gerçekleşeceğini de ifade eden Revi " Ne söz verdiysek hepsini yapacağız. Büyük projelerimizi tamamlayarak Trabzon'u dünyada parmakla gösterilen bir büyük şehir haline dünya kenti haline getireceğiz."dedi.