AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, "Gümüşhane, yüzde 77 oranında bir oy ile Türkiye'de Cumhurbaşkanımıza en yüksek destek veren ikinci il oldu. Milletvekili bazında ise partimize en fazla destek veren 7. il olduk." dedi.

Köse, 24 Haziran seçimlerine ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, seçim sonuçlarının ülke ve Gümüşhane halkına hayırlı olmasını diledi.

Seçim kampanyası boyunca Gümüşhanelilerin gönüllerine dokunup dualarını almaya gayret ettiklerini ifade eden Köse, "Demokratik olgunluk içerisinde bir kampanya yürüttük. Bunu yaparken de kuruluştan bu güne kadar teşkilatlarımızda görev almış olan tüm kardeşlerimizin desteğini gördük. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız teşkilatlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, hep birlikte birlik beraberlik ve dayanışma içeridinde hareket ederek çalışmalarımızla Gümüşhane'nin dört bir tarafına ulaştık." diye konuştu.

Çalışmaların meyvelerini dün itibariyle aldıklarına işaret eden Köse, şunları kaydetti:

"Türk Milleti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve onun kadrolarına yeniden yüksek oranda teveccüh gösterdi. Gümüşhane, yüzde 77 oranında bir oy ile Türkiye'de Cumhurbaşkanımıza en yüksek destek veren ikinci il oldu. Milletvekili bazında ise partimize en fazla destek veren 7. il olduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın milletimiz nezdindeki yoğun sevgisi ve hizmet anlayışı aralıksız bir şekli de partimizi iktidarda tutmuştur. Cumhurbaşkanımız dün itibariyle yedi düvele karşı mücadele ederek yeniden ipi göğüslemiş büyük bir zaferle Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk başkanı seçilmiştir. Gümüşhaneli Cumhurbaşkanına vefasını göstermiştir. Vefasının karşılığını almaya da devam edecektir."

GÜMÜŞHANE (AA) -

Kaynak: aa