Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Uzun Sokak’ta vatandaşlara gül dağıttı.
Kutlu Doğum Haftası tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanırken Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç de  bu anlamlı günde vatandaşlara gül dağıttı. Uzun Sokak,Maraş Caddesi ,Meydan ve Çevresinde  AK Parti Ortahisar Gençlik Kolları Başkanı Bükeyir Çakmak ve yönetim kurulu üyeleri ile gül dağıtan Belediye Başkanları , “Peygamber efendimizin doğumu alelade bir şey değildir. O en yüce ahlakla yaratılmıştır. Onun ahlaki özellikleri ve verdiği mesajlar rehberimizdir” dedi.

Kutlu Doğum Haftası sebebiyle bir açıklama yapanTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu şöyle konuştu:

“Allah’ın en sevgili kulu olarak yaratılan Peygamber efendimiz dünyanın cehenneme döndüğü bir dönemde dünyayı cennete çevirmek üzere gönderilmiş son peygamberdir. Onun bizlere vermiş olduğu mesajları tam anlamıyla idrak edebilirsek ve uygulamaya koyarsak hem kentimizi hem ülkemizi hem de dünyayı daha yaşanabilir bir yapıya kavuşturabiliriz.  Bu bakımdan Kutlu Doğum Haftası, Peygamberimizin hayatını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için iyi bir fırsattır. Onun ümmeti olduğumuz için ne kadar gurur duysak azdır. Allah bizi Peygamber efendimizin yolundan ayırmasın. “