GÜMRÜKÇÜOĞLU VATANDAŞIN İSTEKLERİNİ DİNLİYOR
 
Haber : Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com 

Başkan Gümrükçüoğlu ilçeleri sürekli ziyaret ederek vatandaşların istek ve önerilerini dinliyor
Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehirle hizmet almamış yer kalmayacak
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu vatandaşların sorun ve isteklerini yerinde dinlemek ilçelerdeki ziyaretlerini sürdürüyor. Kurmayları ile sürekli ilçelere ve mahallelere giderek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’un Büyükşehir’in nimetlerinden yararlanmaya başladığını kaydetti. 

Eşit hizmet anlayışı içerisinde tüm ilçelere ve mahallelere hizmet etmeyi sürdürdüklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, yaptıkları ziyaretleri ile vatandaşların öneri, istek ve taleplerini yerinde dinleme fırsatı elde ettiklerini söyledi. 

5 yıllık görev süremizin sonuna kadar Trabzon genelinde 250 milyonluk asfalt ve beton yol yapmayı planladıklarını, ihtiyaca göre bunu 300 milyona çıkarabileceklerini kaydeden Gümrükçüoğlu, bu yıl başlattıkları asfaltlama ve beton yol hamlelerinin yanı sıra su ve altyapı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu sürekli iletişim ve diyalog halinde oldukları mahalle muhtarlarının aldıkları hizmetlerden memnun olduklarını dile getirdiklerini ifade ederek birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon’un her metre karesine hizmet etmenini gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Hizmetleri yaparken ilçelerin alanı, nüfusu, yol ağı ve bugüne kadar yapılanların gözden geçirilmesi kriterlerine göre çalışmalarını sürdürdükleri kaydeden Gümrükçüoğlu 5 yılın sonunda ‘benim köyümde ve mahallemde yolum ve suyum ile ilgilenilmedi’ denilecek bir yerin kalmayacağını kaydetti.
Gümrükçüoğlu’nun ziyaretlerinden vatandaşlar da oldukça memnun olduğu gözlenirken, Başkan Gümrükçüoğlu fırsat buldukça ilçelere ve köylere ziyaretlerini sürdüreceklerini söyledi.