GÜMRÜKÇÜOĞLU ;SANAYİ ESNAFININ DERTLERİNİ DİNLEDİ
Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İpekyolu Sanayi Sitesi Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği’ni ziyaret ederek sanayi esnafıyla fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette dernek başkanı Osman Öztoprak, yönetim kurulu üyeleri ve sanayi esnafıyla görüşen Başkan Gümrükçüoğlu İpekyolu Sanayi Sitesi için yapılması gereken çalışmaları ivedilikle gerçekleştireceklerini kaydetti.
Sanayi esnafının kentsel dönüşümler, yol ve kavşak yatırımları ile çimento fabrikası ile ilgili sorularına da ayrıntılı yanıtlar veren Başkan Gümrükçüoğlu, Değirmendere kavşağının büyük bir döner kavşak haline getirileceğini ifade etti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Değirmenedere kavşağını büyük bir döner kavşak haline getireceğiz. Bununda projesi bitti ve Karayolları Genel Müdürlüğü’nden proje onayı çıktı. Proje onayı çıkması demek ödeneğini temin edince işi ihale etmek demek” diye konuştu.
Ziyarette son gelişmeler hakkında da değerlendirmelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, bölgesinin lider ülkesi olan Türkiye üzerinde oynana oyunlara dikkat çekerken, “Türkiye’nin gelişmesi, kalkınması birilerini derinden rahatsız ediyor. Türkiye’nin büyümesi, Anadolu topraklarında huzurun sağlanması birilerinin çıkarlarına ters düşüyor. Bu, her dönem böyle olmuştur. Ancak Türkiye artık bu şer odaklarına pabuç bırakacak bir ülke değildir” ifadelerini kullandı.