Gelecek Partisi Trabzon’da basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu ve teşkilat mensupları katıldı. YOMRA İLÇE BAŞKANI GÜMRÜKÇÜ Konuşmalardan önce Gelecek Partisi Yomra İlçe Başkanı olarak Ayhan Gümrükçü görevlendirildi. Gümrükçü’ye rozeti takıldı ve mazbatası teslim edildi.

AYHAN GÜMRÜKÇÜ''ÖNÜMÜZDE MEŞAKKATLİ BİR SÜREÇ VAR''

,Yomra İlçe Başkanı Ayhan Gümürükçü, “Önümüzde belki zor ama meşakkatli bir süreç var. Hedefimiz güzel şeyler yapmak. Yomra farklı bir yer. Biraz da aykırı bir yer. Ülkede değişimi Yomra’dan başlatacağız” dedi.

VELİ OĞLU ''TRABZON’A YAKIŞAN İŞLER YAPACAĞIZ''

İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, “Teşkilatlanamazlar dediler. Allah’ın izniyle Trabzon’da bugüne kadarki en düzgünü il yönetimini açıklayacağız. Yomra ile başladık diğer ilçeleri de en kısa zamanda huzurunuza sunacağız. Trabzon Türkiye’nin siyasetinin belirleyen il olmuştur. Türkiye’yi yönetecek kadroları ilçelerden başlayarak hazırlamanın gayreti içerisindeyiz. Çok güzel tepkiler alıyoruz. Çok güzel destekler alıyoruz. İnşallah Trabzon’a ve ülkemize yakışan işler yapabiliriz” diye konuştu

.ÖZDAĞ'' TRABZON’DA 3 ŞEY TARTIŞILMAZ ''

Burada açıklamalarda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “İl başkanımız, Trabzon merkez kaliteli yönetim kurmak, ilçelere giderek ilçe teşkilatları atamalarını yaparak gayretli çalışmalar içerisine girdi. 71 il başkanlığı atandı. 450 ilçede örgütlendik. 10 ilimiz kaldı. Ocak’a kadar 10 ili de tamamlayacağız. 1 Nisan’a kadar 922 ilçede örgütleneceğiz. Ak Parti’de siyaset yapmıştık. Türkiye’de 80’e yakın parti var o da 82 olur diyorlardı. Siz tarihi iyi bilmiyorsunuz. Ak Parti kurulurken de Türkiye’de 44 parti vardı siz de 45. partiyle iktidar oldunuz. Geçmişi hatırlayın. 11 ay içerisinde salgın oldu, ekonomik kriz vardı. Devletin sopasını üzerimizde denemek istediler. Biz bunlara aldırış etmedik, yolumuza devam ettik. Gece gündüz çalıştık. Pandemide teknolojiyi kullandık. Bugün böyle bir başarıya imza attık. Bahtiyarız. Trabzon Türkiye’nin önemli şehirlerinden bir tanesi. Stratejik olarak önemli bir kent. Futbol konusunda oldukça söz sahibi bir şehir. 3 şey tartışılmaz. Allah’ın birliği, vatanın bölünmez birliği ve Trabzonspor’un üstünlüğü tartışılmaz. Trabzonspor bir marka” dedi. TARİHİN EN BÜYÜK EKONOMİK KRİZİ Özdağ, şöyle devam etti: “Yapıcı ve inşa edici bir muhalefet içerisinde çalışmak istiyoruz. Türkiye kötü değil yönetilemiyor artık. Türkiye bir erken seçime gitmesi gerek demiştim. Cari açık artıyor, borçlar arıyor, alım güçleri düşüyor. Türkiye, tarihin en büyük ekonomik krizine gidiyor. Tüm krizleri toplasak bugünkü kriz etmez. Türkiye büyük bir felakete doğru gidiyor. Siyaset toplumun taleplerini karşılama işidir. Ak Parti eskimiştir. İlk dönemlerde göreceli güzel işler yapmıştır. Son 4 yıl içerisinde savrulmaktadır. Eskimiş ve siyaset yapamazdır. Erken seçim olmalıdır. Erken seçim olmazsa Türkiye her geçen gün fakirleşecek. Bu ülke çok zengin.”

BU ÜLKEDE ADALET TECELLİ ETMEMEKTE

Özdağ, “FETÖ darbe yapmak istemiştir. Durumdan vazife çıkarak onlarla hesaplaşacağız diyerek muhalefeti susturmaya çalıştılar. Tüm arkadaşlarımızı tehdit ettiler. Dış politikada çok zayıfız. Değerli yalnızlık diyorlar değerli birliktelik diyemiyoruz. Türkiye’de denetim mekanizması yoktur. Hukuk belediyelere karşı farklı farklı tecelli etmektedir. Çifte standartlar olmaz. Türkiye’de demokrasi, adalet, hukukun üstünlüğü yakışır. Hukukun üstünde siyasetin kılıcı sallanıyor. Adalet tecelli etmemekte. Bir ülkede adalet yara almazsa ekonomi, sosyal hayat yara alır. O nedenle bizler kurulduğumuz andan itibaren problemleri dile getirdik” ifadelerini kullandı.

AKILSIZ BİR MİLLET MİYİZ?

Özdağ, “Türkiye’de deprem olduktan sonra ağlıyoruz ayrıma koşuyoruz. Deprem olmadan öne neden aklımızı kullanmıyoruz. Evlerinde depreme dayanıklı olmadıklarını neden tespit etmiyoruz. Yapamayacak akılsız bir millet miyiz? Türkiye’de bürokratlar partizanlık yapılarak atandı. Türkiye milletin devleti olacak. Türkiye çok zengin bir ülke. Zengin ülkenin fakir bekçileriyiz. Partisini devlet yerine koymak istiyorlar. Partile millete hizmet için vardır. İktidara gelenler sadece partililerini zengin yapmak için görevdeler” dedi.

ÖZDAĞ ''TIPIŞ TIPIŞ GİDECEKELR''

Özdağ acilen erken seçime gidilmeli ve tıpış tıpış gitmeliler.