Erdoğan Kılıçdaroğlu'na Bakın Nasıl Cevap Verdi 
Haber : Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com

 Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun muhtarları küçümseyerek 'Utandığını' söylemesine sert tepki gösterdi ve cevap verdi. İşte ayrıntılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünya liderlerinin katıldığı Birleşmiş Milletler toplantısında "Bütün dünya 5 ülkenin iki dudağı arasına bakıyor. Halbuki dünya beşten büyüktür. Böyle bir Birleşmiş Milletler Genel Kurulu olamaz" dediği konuşmasını eleştirirken muhtarları da küçümseyerek "BM toplantısında Tayyip Erdoğan konuşurken bir yurttaş olarak, ana muhalefet partisinin genel başkanı olarak utandım. Dünya liderlerine mi yoksa muhtarlara mı konuşuyor, belli değil." diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ilk cevabını bugün muhtarlar buluşmasından verdi.

15 Temmuz şehitlerimiz arasında iki tane muhtarımız var. Muhtarlarımız ülkesine milletine sahip çıkma kararlılıklarını canlarıyla ortaya koydular. Ama şimdi OHAL konusunu speküle edenler var.

"BİRİLERİ ANLAMIYOR!"

"Bunu etraflıca sizlerle ve milletimle paylaşmak istiyorum. Burada sizlerle konuşuyorum. Bu ne demek? Aslında milletimle konuşuyorum. Ama birileri bir şeyi anlamıyor. Atanmış kim seçilmiş kim? Ben Cumhurbaşkanı olarak seçilmişim ve benim muhtarım da seçilmiş. Demokrasi noktasında benim muhtarımla aramda bir fark yok. O da seçilmiş ben de!"

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Muhtar' cevabı 

"ORADA SÖYLEMEYECEĞİZ DE NEREDE SÖYLEYECEĞİZ?"

Bunu muhtarlarımla dertleştiğim gibi, onlarla yaptığımız konuşmalarda olduğu gibi Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda anlatmayacağız da nerede anlatacağız? soruyorum. Bunları bizim dışımızda anlatan yok ki! "Suriyelileri geri göndereceğiz" diyen kimdi? Soruyorum. Kimdi bunu söyleyenler?

BUNLARIN BÖYLE BİR DERDİ YOK

Bunlar misafirperverliğin bu milletin ruhunda olduğunu bilmeyenler. Bu millet ekmek, yumurta vs.. neyi var neyi yok ortaya döker ve misafiriyle bölüşür. Böyle bir millet. Ama bunların böyle bir derdi yok.