Erdoğan, Güneysu Konakları inşaat alanı ile Rize-Artvin havalimanı inşaatını inceledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, RTEÜ Geliştirme Vakfı Güneysu Konakları inşaat alanı ile Rize-Artvin Havalimanı şantiyesinde incelemelerde bulundu.  

   
Erdoğan, Güneysu Konakları inşaat alanı ile Rize-Artvin havalimanı inşaatını inceledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanRecep Tayyip Erdoğan Üniversitesi(RTEÜ) Geliştirme Vakfı Güneysu Konakları inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Güneysu ilçesindeki ikametinden ayrılarak inşaat sahasına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 1 saat süren incelemede yetkililerden bilgi aldı.

Yapılan örnek daireyi de gezen Erdoğan, inşaat alanından ayrılışında kendisini bekleyen işçilerle fotoğraf çektirdi ve vatandaşları selamladı. 

Erdoğan Rize-Artvin Havalimanı şantiyesinde incelemelerde bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra, Rize-Artvin Havalimanı şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Projenin gerçekleştirildiği Pazar ilçesi Yeşilköy mevkisine gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, inşaat alanında incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Basına kapalı yaklaşık 1,5 saat süren incelemelerinin ardından Erdoğan, şantiye çıkışında kendisini bekleyen vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Rize Valisi Erdoğan Bektaş da eşlik etti.

Erdoğan, AK Parti Rize İl Başkanlığını ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Rize İl Başkanlığını ziyaret etti. 

Erdoğan, il başkanlığına gelişinde İl Başkanı Muhammed Avcı ve partililer tarafından karşılandı. 

Basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık 2 saat süren ziyarette, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, milletvekilleri ve Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap da hazır bulundu.

İl başkanlığının çıkışında kendisini bekleyen vatandaşları selamlayan Erdoğan, bir esnafın dükkanını da ziyaret etti
.