ERDOĞAN BAYRAKTAR İÇİN MİLAT OLACAK 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 
Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar kendisine artık siyasete dön Trabzon Öksüz kaldı baskısına dayanamayacak Sahaya İnecektir .

Trabzon’un siyaseten ve hizmet anlamında efsane isimlerinden Erdoğan Bayraktar da, erken genel seçim ile dikkatlerin üzerine çevrileceği isimlerden . Bayraktar’ın Trabzon siyasetinde ve hizmetinde ciddi şekilde eksikliği belli oldu. Bayraktar’ın Trabzon için de şans olduğunu halk daha iyi anladı. Bu durum, erken bir genel seçimde, Bayraktar’ın yeniden Trabzon 'dan aday olabileceğine dair şimdiden söylenmeye başladı bile . Genel merkezin elinde, Trabzon ile ilgili olan Erdoğan Bayraktar adı hep zirvede. Halk tarafından beğeniliyor seviliyor olması Eski Çevre Ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktarın elini güçlendiriyor .Bayraktar için “Trabzon’da olmalı” kararları, yüksek düzeyde. Bu nedenle, Trabzon’da da elde bu anlamdaki sonuçlara bakarak, genel merkez, efsane isim Bayraktar’a sahaya in der. Bayraktar da iner. Çünkü hizmet adamıdır. O’nun işi hizmet ve Trabzon sevdasıdır.

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanlarından Erdoğan Bayraktar Kendisine sahaya in artık baskılaraına dayanamayarak sahaya inmesine kesin gözü ile bakılıyor. Ayrıca Erdoğan Bayraktar'a vatandaşların yoğun bir baskı uyguladığı ,bu baskının ise Geçtiğimiz seçimler'den beri  devam ettiği artık Erdoğan Ağabeyerlerini Trabzon ve Ülkeye Hizmet ederken görmek istediklerini ifade ediyorlar .