Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Albayrak'' Kurtuluş Savaşındayız''
Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com  

   Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Ak Parti Trabzon 6.Olağan Kongresinde, bir çok kişi salona sığmadı Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği kongrede, bir çok kişi salona sığmadı. Bu nedenle salonun dışında da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vatandaşlara hitabı için ayrı bir yer ayrıldı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı kongrede, salon hınca hınç doldu.

MEVCUT ADAY HAYDAR REVİ TEK ADAY 
Mevcut İl Başkanı Haydar Revi’nin İl Başkanlığı için tek aday olarak girdiği kongrede, salonda, “Asrın nesli zaten kefenli, hal Afrin ha Mümbiç farketmez”, “Zeytin Dalı Harekatı onurumuzdur”, “Gölgesinde doğduğumuz bayrağın altında ölmek bizim için şereflerin en büyüğüdür. Başkomutan R.T.E.”, “Severiz zeytini dalından, Afrin’e selam olsun Muhammet’in (S.A.S.) Ordusundan”, “Sayın Cumhurbaşkanım Arsin, Yatırım Adası için size minnettar”, “Afrin, Mümbiç sırada, emret Reis, Trabzon Burada” asılan pankartları ise dikkat çekti.   

BAKAN ALBAYRAK: TÜRKİYE TERÖR ÖRGÜTLERİNİN ARKASINDAKİ GÜÇLERLE KURTULUŞ SAVAŞI VERİYOR

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, “Tarihi günlerden geçiyoruz. Hepinizin malumu. Türkiye son 15 yıldır savaş içindeyiz. Ben hatırlıyorum ki, Afrin ile birlikte Türkiye artık bir resmi bir savaşın içinde. Sınır ötesinde yaptığı operasyonla resmi bir savaşla karşı karşıya.  O tünellerde ele geçirilen silahların hangi ülkelere ait olduğunu görüyoruz değil mi? Türkiye artık, PKK, PYD, YPG, FETÖ, DAEŞ ve arkasındaki güçlerle de Kurtuluş Savaşı veriyor.  Benim sizlerden bir hemşeriniz olarak ricam var. Türkiye olarak bu çetin Kurtuluş Savaşı mücadelesinde, Türkiye’nin başındaki baş komutanı olan Recep Tayyip Erdoğan ile bu mücadele Trabzon olarak yanında durmaya var mıyız? İnşallah bu Kurtuluş Mücadelesinin en kritik tarihlerinden biri olan 2019 seçimlerinde Trabzon olarak yüzünü ağırtan bir seçim olacak. 65 _ 70 daha ötesine taşıyacak seçim zaferi için hep birlikte Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti’yi yukarılara taşımaya var mıyız?” dedi.