ENERJİ BAKANINA BAŞBAKAN GİBİ KARŞILAMA 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr Berat Albayrak Trabzon Havalimanı'nda Başbakan gibi karşılandı.  Enerjı Bakanı Berat Albayrak Tarifeli Uçakla geldiği Trabzon'da Ak Parti Trabzon Millet Vekili Av.Ayşe Sula Köseoğlu,Trabzon Valisi Abdil Celil Öz,Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç,Trabzon Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya,Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr.Mehmet Aşık,Arsin Belediye Başkanı Dr.Erdem Koç, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,Ak Parti İl Başkan Yardımcıları ,Sait Gürsoy,Mehmet Atmaca ,Uğur Aydın ,Ak Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz ,Ak Parti İlçe Başkanları ve Çok sayıda Partili karşıladı. 

TGKK Genel Başkan Yardımcısı MTTB Trabzon Şube Başkanı Nuri Aydınlı ile Türkiye Gençlik kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Hakan Usta Enerji Bakanı Berat Albayrak'ın  ismi yazılı Osmanlı Portresi Hediye ettiler.

Enerji Bakanı Berat Albayrak daha sonra Akçaabat'ta Fevzi Hoca'da ELDER ( Elektrik Dağıtım hizmetleri Derneği ) üyeleriyle akşam yemeği yemekte ve daha sonrasında İse Ramada Otel'de konaklayacak.