DR.HÜSEYİN ÖRS ŞEHİT OLAN ÖĞRENCİSİ İÇİN BAKIN NELER YAZMIŞ ''HOCAN SANA MİNNETTAR YAŞAR''

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon MHP Millet Vekili Adayı Eski KTÜ İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr.Hüseyin Örs Kendi Öğrencilerinden Iğdır'da Bölücü Terör Örgütü Tarafından Şehit edilen Polis Memuru Yaşar Doğançay için kaleme aldığı o yazıyı okuyun lütfen ben okurken de yazarken de gözlerimden gelen yaşlara engel olamadım ya siz bakalım ne olacaksınız tabi eğer insanlığınız varsa azcık vicdanınız varsa PKK Yandaşları ve Vatan Hainleri ne istediniz gencecik İnsandan Onunda umutları vardı Çocuklarını Büyütecekti .

DR.HÜSEYİN ÖRS ;

Hocan Sana Minnettar YAŞAR...

Bolu’dan gelmişti. Kısa süren hayatının en güzel çağlarını, üniversite dönemini Trabzon’da geçirmişti. Çünkü KTÜ’yü kazanmıştı. TİTİA’da öğrencim oldu. Mezuniyet töreninden “İKTİSAT” Bölüm tabelasını elinde tuttuğunda, belki de bankacı olmak vardı hayalinde ya da iyi bir yönetici bir işletmede. Ama polis olmakmış nasibi. Evlenmişti. İki çocuk babasıydı. Ahmet Faruk’u yaşını doldurmamıştı daha; 6 aylıktı. Ömer Hilmi ise 2.5 yaşında. Babaları Yaşar ise şehit olduğunda 30 yaşındaydı.
Yaşar Doğançay, bölücü eşkiyanın Iğdır’da kurduğu kalleşçe tuzakla şehit edilen polislerden. Talebem...
Babası son görüşmelerini anlattı “Ağustos ayında da izne gelecekti ama izinler kapanınca gelemedi. Kurban Bayramı'nda gelemeyeceği için kurban parasını göndereceğini, kendisi için bir kurban alarak kesmemizi istedi" dedi.
Hakkını bize helal et Yaşar.
Ruhun şad’olsun.
Tüm şehit ailelerimizin ve Milletimizin başı sağ olsun. 
Senin ve tüm şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum.
Minnetlerimi sunuyorum…