DİŞİ KURT NURCAN YAZICI MHP TRABZON MİLLET VEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 


Dişi Kurt Hayriye Nurcan Yazıcı MHP Trabzon İl Başkanlığında İki Kızı Annesi ve Eşinide yanına alarak bir basın Toplantısı Düzenleyerek MHP Millet Vekili Aday Adayı Olduğunu açıkladı.

Hayriye Nurcan Yazıcı ; MHP Trabzon Milletvekilliği Aday Adaylığı açıklamamı, MHP Trabzon İl Başkanlığı'nda basın toplantısı ile kamuoyuna duyurdum.
Cenab-ı Allah, hakkımda/hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip eylesin.
...
En başta, kıymetli eşim, hayat arkadaşım, evlatlarımın babası, benim hem ülküdaşım hem dert ortağım Eczacı Nazım YAZICI'ya bugüne kadar göstermiş olduğu desteğinden ötürü kendisine teşekkürü bir borç biliyorum. Allah, varlığını yuvamdan eksik etmesin. İyi ki varsın. Her şey için çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.
...
MHP Trabzon İl Başkanı Sayın Muammer DEMELİ Bey'e, İl Yönetim Kurulu Üyelerine, MHP Ortahisar, Araklı ve Şalpazarı İlçe Başkanlarına katılım sağladıkları için şükranlarımı sunuyorum.
...
Kadın olma zor dedik her zaman, hele de erkeklerin egemen olduğu siyasette; her şeye rağmen benimle birlikte olan kadınlarımıza, kadın ülküdaşlarıma me kadar teşekkür etsem azdır. Mevlâ'm, hepsinden ayrı ayrı razı olsun.
...
Ve annem... Canım annem... Biricik annem... İlerlemiş yaşına rağmen beni hiç yalnız bırakmadı; ellerinden, ayaklarından öpüyorum.
...
Kızlarıma, aşk pınarlarıma, hayat damarlarıma, Almıla ve Burçin'e sadece iyi ki varlar diyorum. Evet, iyi ki varlar. Olmasalar gerçekten ne yapardım ki?
...
Kısacası; Yüce Allah herkesten razı olsun.