İl başkanı ONUR ; ‘’Bugün itibariyle, Ortahisar ilçemizde de resmen teşkilatlanmış bulunuyoruz. Sayın Genel Başkanımız ALİ BABACAN ın takdirleriyle Ortahisar Kurucu İlçe başkanlığına atanan Ahmet Tarık ŞANLI ile birlikte DEVA Partisi Ortahisar ilçe yönetimimizi Ortahisar Kaymakamlığına sunduk, Vatanımıza ve Milletimize hayırlı uğurlu olsun.  Ortahisar ilçe başkanımızı ve oluşan yönetimdeki tüm ilçe yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. ‘’ dedi.
Siyaset anlayışımızda çamur atmak, karalamak, yanlış yönlendirmek ve algı yönetimi yapmak yok, biz gördüğümüz sorunlara çözüm önerileri üreterek yapıcı eleştirilerde bulunacağız.  Her kesimin düşüncesine önem ve değer vererek bütünleştirici, kucaklayıcı ve yapıcı bir siyaset yapmak için var gücümüzle çalışacağız.
Ortahisar Kurucu İlçe Başkanı Ahmet Tarık ŞANLI kimdir ?
1967 yılında Trabzon’da doğan Şanlı ilk orta ve lise tahsilini Trabzon’da tamamladı. Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik bölümünden mezun olan Şanlı uzun yıllar inşaat sektöründe birçok ulusal şirkette üst düzey yöneticilik pozisyonlarında bulundu. 2011 yılında inşaat sektöründe hizmet veren kendi şirketini Pelitlide hayata geçirdi. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
Ortahisar Kurucu İlçe Başkanı Ahmet Tarık ŞANLI ; ‘’İyi bir ekiple iyi bir ekip çalışması olacağına inandığım yerdeyim’’
‘’ Trabzon Kurucu İl Heyetimizin önerisi üzerine Sayın Genel Başkanımız ALİ BABACAN ın takdirleriyle 1 ay önce Ortahisar Kurucu ilçe başkanı olarak atandım. Oluşan yönetimimizle birlikte Trabzonumuzun hizmetinde olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Tüm samimiyetimle şunu söyleyebilirimki; inandığım yerde, inandığım ekiple yola çıkmış olmanın güveni ve rahatlığı içerisindeyim. Önümüzdeki günlerde yönetimimize yeni arkadaşlarımız katılacak, ilçe seçimine kadar daha geniş bir yönetim oluşturarak, hiç kimseyi dışarda bırakmadan yolumuza devam edeceğiz. Tüm halkımızı üye olmaya davet ediyorum. Hep beraber hiçbir kesimi dışlamadan ve ötekileştirmeden çok güzel işlere imza atacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.
ORTAHİSAR İLÇE YÖNETİMİ
Sıra No
Adı Soyadı
Öğrenim Durumu ve Mesleği
Partideki Görevi
1
AHMET TARIK ŞANLI
LİSANS / İŞ İNSANI
İLÇE BAŞKANI
2
KORAY CALAP
LİSANS / İŞLETME
YÖNETİM KURULU ÜYESİ
3
FATİH KARA
LİSANS / İÇ MİMAR
YÖNETİM KURULU ÜYESİ
4
MUSTAFA ÖZBEK
LİSANS / AVUKAT
YÖNETİM KURULU ÜYESİ
5
FATİH BOZKURT
LİSANS / İŞLETME
YÖNETİM KURULU ÜYESİ
6
BUĞRA YILDIRIM
LİSANS / HARİTA MÜHENDİSİ
YÖNETİM KURULU ÜYESİ
7
AYDIN ATAKOL
ORTAÖĞRETİM / İŞ İNSANI
YÖNETİM KURULU ÜYESİ
8
ONUR CALAP
LİSANS / AVUKAT
YÖNETİM KURULU ÜYESİ
9
MEHMET SADIK MARAL
ORTAÖĞRETİM / İŞ İNSANI
YÖNETİM KURULU ÜYESİ
10
MEHMETALİ DUMAN
LİSE / İŞ İNSANI
YÖNETİM KURULU ÜYESİ
11
MUSTAFA AK
TİCARET LİSESİ / MUHASEBE
YÖNETİM KURULU ÜYESİ
12
ARDA KAYA
LİSANS / SPOR YÖNETİMİ
YÖNETİM KURULU ÜYESİ