DAĞLICA'DAKİ KORKUNÇ DETAY ORTAYA ÇIKTI BUNU DA YAPTILAR 
Haber : ÖAmer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi kırsalında PKK'lı teröristler yola 100 metre aralıklarla tuzakladıkları 400 kilo C-4 plastik patlayıcıyı, Dağlıca Tabur Komutanlığı'ndan operasyona giden iki zırhlı aracın geçişi sırasında patlattı. Bombalı saldırıda çok sayıda şehit ve yaralının olduğu belirtildi.

PATLAYICIYI YAĞMURLU VE SİSLİ HAVADA DÖŞEDİLER

Teröristlerin 400 kiloluk bombayı yağmurlu ve sisli havadan da yararlanarak yola döşedikleri ortaya çıktı. Hainler 400 kiloluk patlayıcıyı askeri araçların geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlattı.

SICAK TEMAS KURULDU

17 Şehit ve yaralıların olduğu saldırıdan sonra bölgede hava destekli operasyon başlatıldı. Özel birliklerin de katıldığı operasyonda teröristlerle sıcak temas kurulduğu ve çok sayıda PKK'lının öldürüldüğü gelen bilgiler arasında.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) bölgede önceki gün yaptığı çalışmada 2 el yapımı patlayıcı (EYP) düzeneğini imha ettiği, saldırıda kullanılan mayının ise yola yeni döşendiği tespit edildi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, TSK bölgede mayın arama çalışmalarını sık sık tekrar ediyor, saldırının düzenlendiği Yüksekova ilçesinin Dağlıca ile Yeşiltaş arasındaki bölgesinde de bu çalışmalar yürütüldü.

Önceki gün yapılan aramada, 2 EYP düzeneğinin belirlendiği, bunların güvenlik güçlerince imha edildiği ve bölgenin temizlendiği kaydedildi.

Akşam saatlerinde zırhlı araçların geçişi sırasında infilak ettirilen mayının ise terör örgütü PKK mensuplarınca yola yeni döşendiğinin tespit edildiği vurgulandı.

Bölgede hava operasyonlarının elverişsiz hava şartlarına rağmen devam ettiği bildirild


''ÖLÜNCE ''
2 gün önce Uçakla çatışma bölgelerine sevk edilen Özel Harekatçılara kabin memurunun 
"Ne zaman döneceksiniz" Sorusuna
"Ölünce" 
yanıtını veren yiğitlere selam olsun.
Atsız'ın dediği gibi;
Delinse yer, çökse gök, yansa, kül olsa dört yan, 
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan. 
Yıldırımdan, tipiden, kasırgadan yılmayan, 
Ölümlerle eğlenen tunç yürekli TÜRKLERİZ.!!