Cumhurbaşkanı RTE Üniversitesi Akademik Yılı Açılışı İçin Geliyor 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hafta sonu düzenleyeceği Rize programı öncesinde AK Parti Trabzon ve Rize İl Başkanlıklarınca hazırlıklar devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Ekim cumartesi günü yapacağı Rize programları öncesinde hazıklarına yoğun bir şekilde devam eden Ak teşkilatlar yapılan hazırlıkların son durumu gözden geçirmek için İl Başkanları İlçe Başkanlarını ve Belediye Başkanlarıni Toplantıya Çağırdı. 

İil yürütme kurulu üyeleri ve ilçe koordinatörlerinin de katıldığı toplantı sonrasında AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ilk kez memleketi Trabzon ve Rize’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a coşkulu bir karşılama hazırlamak için teşkilat olarak çalışmalara devem ettiklerini belirterek, “Cumhurbaşkanımız 15 Temmuz darbe girişiminden sonra ilk kez Trabzon ve  Rize’ye gelecek. AK Parti Trabzon teşkilatları olarak Cumhurbaşkanımızı memleketinde coşkulu bir şekilde karşılamak istiyoruz. Bu anlamda il, ilçe ve mahalle teşkilatlarımızla toplantılar yaparak hazırlıklar yapıyoruz. Bugünde ilçe başkanlarımızla ve Belediye Başkanalrımızla bir araya gelerek ilçelerdeki hazırlıkların son durumunu gözden geçirdik.” dedi

Revi tüm hemşerilerini Cuma Akşamı Saat 22.00'da Trabzon Havalimanındaki Karşılama törenine davet ederek, “15 Ekim Cumartesi günü saat 13.00 da Rize valiliği önünde toplu açılış töreni 15.30'da da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde Akademik Yıl Açılışına Katılacak Olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Programına davet etti.  AK Parti teşkilatları olarak Tüm kademelerimizle orada olacağız. Bu anlamda tüm hemşerilerimizi Trabzon Havalimanına Cumhurbaşkanımızı Karşılamaya davet ediyorum dedi. Revi, Trabzon Olarak Rize olarak Dünya lideri hemşehrimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayacak olmaktan dolayı büyük bir gurur duyuyoruz.” dedi.