Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Trabzon'da Şehit Soner Yıldırım'ın Evini Ziyaret Etti 

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce, bugün Trabzon’a geldi. İnce’yi Trabzon Havalimanında yoğun bir kalabalık karşıladı. 

Havalimanında yaşanan yoğun ilgiyle birlikte İnce’de burada partililere hitap etti. Konuşmasını alkışlar ve sloganlar eşliğinde yapan İnce, “ 3B kuralı. Birincisi barışacağız. 81 milyon barışacağız. 2.’si büyüyeceğiz ekonomimiz büyücek. 3.’sü bölüşeceğiz, adil bölüşeceğiz. Gelir adaletsizliğinin böyle olduğu bir ülkede barış olmaz. Milyonlarına milyonlar katanlar var, ekmeğe muhtaç olanlar var. Herkesin bir evi, her evin bir maaşı olacak. Bunu yapacağız hep birlikte...” dedi.  İnce, “Sayın Karamollaoğlu’na randevu istedim gittim görüştüm başarılar diledim. Sayın Akşener ile görüştüm, başarılar diledim. Sayın Demirtaş ile gittim görüştüm başarılar diledim. Sayın Erdoğan ile görüştüm başarılar diledim. Sayın Perincek, henüz imzasını toplamamıştı Ankara’ya döndüğümde ona da başarılar dileyeceğim. Kimseyi ayırmayacağız

Bu ülkede, hukukun üstünlüğü, evrensel kurallar, bağımsız mahkemeler bunları kuracağız. AK Partili kardeşlerimizde hukuka sığınacak, adalete sığınacak onlarda bizim kardeşlerimiz, hiç fark etmez. Sayın Erdoğan’da mutlu olacak bu Türkiye düzeninde. O da emekli bir Cumhurbaşkanı olarak o da mutlu olacak. Gönül rahatlığıyla huzur içinde gelecek Rize’ye, evinde dinlenecek. O da dinlenecek. AK Partili vatandaşlarımda bu huzurdan hoşlanacak. Herkesi kucaklayacağız. Önce 81 milyon aynı yöne bakacak. Bunu yaptığımızda Fransa bizim kutsal kitabımıza hakaret edemeyecek. Güçlü bir Türkiye Fransa’ya haddini bildirecek Kuran’a hakaret ettiği zaman. Bunu başarabiliriz” diye konuştu.   Türkiye’nin dört bir yanını dolaşan İnce, “Bugün Trabzon’dayız. Yarın Rize’deyiz. Rize’den ayrılıp Antalya’ya gideceğiz. Türkiye’nin dört bir tarafını saracağız. Ülkeyi, normalleştireceğiz. Bu ülkeyi barıştıracağız, huzur getireceğiz” ifadelerini kullandı. 

İNCE ŞEHİT SONER YILDIRIM'IN EVİNİ ZİYARET ETTİ 

 İnce, Havalimanından ayrıldıktan sonra, Trabzon Milletvekili Av. Haluk Pekşen ,CHP İl Başkanı Güzide Uzun ve partililerle birlikte Şırnak'ta şehit düşen Soner Yıldırım'ın babası Muhammet Yıldırım'ı ziyaret ederek, başsağlığı dileklerinde bulundu.

MUHARREM İNCE YARIN RİZE'DE HALKA HİTAP EDECEK 

İnce daha sonra Şehirde bir Otelde istirahate çekildi. Cumhurbaşkanı Adayı İnce Yarın sabah Trabzon Basını ile bir oelde kahvaltı yaptıktan sonra 11 Mayıs Cuma Günü Saat 14.00'da  Baba Toprağı Rize'de Halka Hitap Edecek.