Cumhur İttifakının Tabanıda Tavanıda Ülkemizin Bekasıdır 

Genç: Mutlak zaferle çıkacağız
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Maraş Caddesi ile Çömlekçi esnafını ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlardan destek istedi. 
Vatandaşlara Cumhur İttifakı'nı anlatan Başkan Genç, 31 Mart yerel seçimlerinde hem Trabzon'da ve hem de tüm Türkiye'de Cumhur İttifakı'nın sandıktan mutlak zaferle çıkacağını söyledi. 
VATANDAŞLAR GERÇEĞİ GÖRÜYOR
Başkan Genç, "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhur İttifakı'na hayat verdikleri zaman sadece tek bir konuyu öne çıkardılar. O da Türkiye'mizin beka sorunuydu. 15 Temmuz hain darbe girişimi, komşu ülkelerimiz olan Suriye ve Irak'taki iç savaş ve dış güçler tarafından kotarılan ekonomik kuşatmayla ülkemizde kaos ortamı yaratmak istiyorlar. En ufak bir zafiyette bu güç odakları harekete geçerek Türkiye'yi ele geçirmek niyetindeler. Bu nedenle Cumhur İttifakı'nın kaybetmesi, bu güç odaklarının kazanması demektir. Cumhur İttifakı tam da bu amacı gerçekleştirmek için oluşturulmuştur. Ve Cumhur İttifakı, 31 Mart yerel seçimlerinden de hem Trabzon'da, hem Ortahisar'da, hem de bütün Türkiye'de mutlak zaferle çıkacaktır. Vatandaşlarımız bütün gerçekleri apaçık görmektedir. Kimler, kimlerle hareket ediyor." dedi. 
TÜRKİYE'Yİ DÜZLÜĞE ÇIKARACAĞIZ
Cumhur İttifika'nın Türkiye'yi içinde bulunduğu şartlardan sağ salim çıkarmak için kurulduğunu belirten Başkan Genç, "Cumhur İttifakı durup dururken ortaya çıkan bir konu değildir. Her şeyden çok milletini ve ülkesini seven ve bu uğurda gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdüren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile zor zamanlarda bütün siyasi mülâhazaları bir kenara bırakarak,  her zaman Türkiye'nin ve Türk milletinin yanında saf tutmuş MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin büyük fedakârlık yaparak hayat verdiği bir oluşumdur. Sayın Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin birlik ve beraberliğini tesis etmek ve içinde bulunduğumuz zor şartlardan ülkemizi sağ salim çıkarmak için Cumhur İttifakı'nı hayata geçirdiler. Bize de düşen görev de Cumhur İttifakı'nı en güzel şekilde halkımıza anlatmak ve Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunları boşa çıkarmaktır. İnşallah, sizlerin de desteğiyle Türkiye'mizi düzlüğe çıkaracağız." diye konuştu.  
15 YILDIR ŞER ODAKLARIYLA MÜCADELE EDİYORUZ
Cumhur İttifakı'nın kaderiyle Türkiye'nin  kaderinin birleştiğini belirten Başkan Genç, vatandaşları Cumhur İttifakı'na sahip çıkmaya çağırdı. Başkan Genç, "Komşu ülkelerimiz olan Suriye ve Irak'ta yapılanlar ortada, bizde de aynı senaryolar  oynanmak istiyor. 15 yıldır bu şer odaklarının tuzaklarını, oyunlarını boşa çıkaran AK Parti, bundan sonra da bu güç odaklarına karşı bütün gücüyle mücadele edecektir. Başka türlü Türkiye'nin bu süreci atlatmasının yolu yoktur. Cumhur İttifakı'nın kaderi Türkiye'mizin kaderiyle birleşmiştir. Hepimiz el ele vererek, bir ve beraber olarak, güzel ülkemize ve Cumhur İttifakı'na sahip çıkacağız. Diğer partilerin durumu ortada, hangi güç odaklarıyla hareket ettikleri, kimlerle birlikte yol aldıklarını görüyoruz. Her şeyin farkında olan Türk milleti bunlara prim vermeyecektir." diye konuştu.