Cumhur İttifakı, Milli Birlik Beraberlik Şuuru ve MHP

Milliyetçi hareket partisi MHP Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Gülen demir 'Cumhur İttifakı,Milli Birlik ve Beraberlik Şuuru MHP'yi baştan sona sarmıştır. Milletvekili Adaylarımız bu şuurla Meydanlarda vatandaşlarımızdan 24 haziran Seçimlerinde '' Cumhur İttifakı''na oy istemektedir. 

Demir,MHP ülkemizin ve milletimizin çıkarları ve güçlü geleceği, kısaca bekası uğruna, her daim üzerine düşen ne olursa yerine getirmiş, siyaset üstü davranabilme erdeminde başat olduğunu 48 yıllık siyasi geçmişi ile tarihe yazdırmıştır.

Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan ittifakın ruhuna sahip çıkılması hususunun önemine vurgu yapmışlardır. Sayın Dr. Devlet Bahçeli tüm kadrolarımıza ve dava arkadaşlarımıza her ne şart ve koşul altında olunursa olunsun sabır ve kararlılıkla verdiğimiz sözü unutmayın emrini vermiştir. Vatan topraklarının müdafaası, devletimizin bekası ve dolayısı ile milletimizin hürriyeti ve refahı için  gerçekleştirilen Cumhur İttifakı, sebebi ortada bir gereklilik ve millet aklıdır. Biz ülkücüler için anlamı budur, emir açık ve nettir. Aynı durum tüm AKP kadroları, milletvekili adayları ve seçmenleri için de geçerli olsa gerektir.