Bakan Karaismailoğlu'nu Cumhur İttifakı MHP'li Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu'nun organizesinde Folklor ekipleri horon gösterileri ile karşıladı .


Bakan Karaismailoğlu yoğun katılımdan izdihama dönüşen kalabalık dolayısı ile vatandaşlarla miting gibi bayramlaşma yaptı .


Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ,Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora,Adnan Günnar ,Bahar Ayvazoğlu ,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu,MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım,Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu,Ak Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman,MHP Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hüseyin Kara  ,MHP Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Gülen Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Ertuğrul Bayrak,MHP ve Ak Parti  Trabzon Teşkilatı, Cumhur İttifakı MHP’li Belediye Başkan Mümin Nuhoğlu’nun katılımı ile esnafla bir araya gelerek coşkulu bir miting gerçekleştirildi. 

Önce Ak Parti Çarşıbaşı İlçe başkanlığını ziyaret ederek ilçe Başkanı Hakan Kocaman ve yönetimiyle toplantı gerçekleştirildi ve teşkilat mensupları ile bayramlaşıldı. 

Daha sonra Cumhur İttifakı MHP’li Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu'nu ziyaret ederek ilçede devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na ilçenin taleplerini iletildi.