CUMA GÜNÜMÜZÜ KANA BULADILAR ETTİLER 2 ŞEHİDİMİZ VAR 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 


Adana'nın Pozantı İlçesi'nde Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik düzenlenen saldırıda 2 polis memuru hayatını kaybetti. Çıkan çatışmada 2 PKK militanının hayatını kaybettiği bildirildi.
 Bugün saat 02.35'de sayıları 8 olarak değerlendirilen bir grup PKK militanı, Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına uzun namlulu silahlarla saldırdı. Binaya farklı noktalardan girmeye çalışan gruba, polislerin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada, polis memurları İsa İpek ile Serdar Kazar hayatını kaybetti. Emniyet Müdürlüğü binasının bahçesine duvardan atlayarak giren 2 PKK militanı da yaşamlarını yitirdi. Saldırıyı düzenleyen diğer militanlar ise gece karanlığında kaçtı. 

İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek de Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek çatışma hakkında bilgi alıp, inceleme yaptı.

Kaçan militanların peşine düşen ekipler, Pozantı-Adana-Tarsus otoyolu ve diğer çevre yollarında güvenlik önlemi aldı. Zırhlı araçlarla önlem alan ekipler, geçiş yapan tüm araçları durdurup, inceleme yapmaya başladı.