CHP’li Ömer Hacısalihoğlu;Toplantı Yapacak Başka Yermi Yoktu ?

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalıhoğlu, AKP Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’ın yönetim kurulu toplantısını Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde yapmasına sert çıkarak, “Her yer suç mahalline dönüştü. Ne demokratik kurumlar işliyor, ne de hukuk. Her yer tek adam rejiminin partisi AKP’nin çiftliğine döndü. Kimse korkudan bir şey diyemiyor. Siz yerel seçim çalışmalarının toplantısını devletin kurumunda yapacağınıza, AKP’li belediyelerden illallah eden Trabzonluların ayağına gidin ve onlardan öğrenin. Toplantı yapacak başka yer mi bulamadınız?” dedi.
AKP  Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve Yönetim Kurulu, Ortahisar İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı’nı  devletin kurumu Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde yaptı. İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Sosyal Medya hesabından, ‘Bu haftaki Olağan Yönetim Kurulu Toplantımızı Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzde gerçekleştirdik. Yaklaşan Yerel Seçimlerle ilgili olarak arkadaşlarımıza gerekli uyarılar yaptıkları sonra, il ve Gençlik Merkezi Müdürlüklerimizin sunumlarını dinledik’ paylaşımına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’ndan tepki geldi. AKP’lilerin her lafından biri tek parti dönemini eleştirmeyle geçer diyen CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, AKP’liler tek parti döneminde görülmeyen tavır içinde olduğunu söyledi.
Demokratik, Laik, Sosyal, Hukuk devletine geçiş dönemi tek partide böyle aymazlıkların görmek mümkün olmadığını belirten Ömer Hacısalihoğlu, ‘Ne hakla devletin bir kurumunda siyasi partinin yönetim kurulu toplantısı yaparsınız?’ diye sordu.
PERSONELİ SIRAYA DİZDİLER
Adeta personeli sıraya dizip devlet kurumunda toplantı yapılması ancak tek adam rejimlerinde görülürdü diyen Ömer Hacısalihoğlu, Ortahisar İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu’nun devlet ciddiyetinden uzak, lakayıt davranışlarını kınadıklarını söyledi. Hacısalihoğlu, “16 yıllık AKP döneminde durum ortada. Demokratik, Laik, Sosyal, Hukuk devletinin cenazesini kaldıran AKP yöneticileri tek adam rejimi ile ülkenin ekonomisini de çökerttiler.
HER YER SUÇ MAHALİ
Her yer suç mahalline dönüştü. Ne demokratik kurumlar işliyor, ne de hukuk. Her yer tek adam rejiminin partisi AKP’nin çiftliğine döndü. Kimse korkudan bir şey diyemiyor. Siz yerel seçim çalışmalarının toplantısını devletin kurumunda yapacağınıza, AKP’li belediyelerden illallah eden Trabzonluların ayağına gidin ve onlardan öğrenin. Toplantı yapacak başka yer mi bulamadınız? İlçe binanız yeterli değil mi ki Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde toplantı yapıyorsunuz? Buradan sesleniyoruz. AKP’li yöneticilere. Demokrasiye dönüş yapın, devlet kurumlarının yakasını rahat bırakın. Yaptığınız her saçma adım, tek adım rejimi çalışmaları ülke ekonomisini ne hale getirdiğini görmüyor musunuz?” dedi.