CHP'DE İLK SIRA PEKŞEN'İN ALİ TÜREN ÖZTÜRK YERİNİ BEĞENMEDİ İSTİFA ETTİ 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

CHP'de yeni aday listesi açıklandı İlk Sıra Yine Av.Haluk Pekşen'in 5. sıraya kaydırılan Ali Türen Öztürk ise adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 1 Kasım'da yapılacak olan erken seçimde Trabzon listesi kesinleşti. Trabzon'da CHP, 7 Haziran seçimlerinde ki listeyi aynen korurken liste içerisinde değişiklikleri gitmesi dikkat çekti. Buna göre 7 Haziran seçimlerinde 5. sırada yer alan Yavuz Karan 2. sıraya çıkarken 2. sırda ki Ali Türen Öztürk ise bu kez 5. sıraya kaydırıldı.

AV.HALUK PEKŞEN LİSTE İÇİN NE DEDİ 
CHP Trabzon Milletvekili Aday Listesinde yeniden Birinci sırayı alan Av.Haluk Pekşen ile Liste sonrası görüştük Pekşen şu açıklamayı yaptı; Partim neyi reva görürse odur Amacımız çok çalışıp Partimize ve halkımıza layık Milletvekili olmak dedi.

Yaşanan bu gelişme üzerine 5. sıraya kaydırılan Ali Türen Öztürk sıralamasını beğenmediğini ifade ederek adaylıktan çekildiğini açıkladı.

ALİ TÜREN ÖZTÜRK İŞTE BU AÇIKLAMAYI YAPTI 

Trabzon ilinde 25. dönem milletvekili adaylık sıralamasında yapılan eğilim yoklamasında 2. Sırada seçilmiş olmama rağmen, 26. Dönem Milletvekili seçimlerinde 5. Sıradaki aday ile yerimin değiştirilip, 5. Sıradan aday gösterildiğim bilgisine ulaşmış bulunmaktayım.  Hiçbir siyasi karşılığı olmayan ve 21 yıldır bu partiye hizmeti vatan’a hizmet kabul edip çalışan biri olarak, bu adımı asla kabul etmiyorum. Siyaseti halka hizmet amaçlı yapan bir birey olarak, şahsıma yönelik siyasi husumeti olan siyaset tüccarlarının entrikası olarak kabul ettiğim bu davranışı içselleştirmem mümkün değildir.  CHP Trabzon milletvekili adaylığından gördüğüm lüzum üzerine çekiliyorum. Detaylı açıklamaları daha sonra yazılı olarak yapacağımı, siz değerli Trabzon halkının bilgisine sunuyorum. Saygılarımla.

Ali Türen ÖZTÜRK