CAHİT ERDEM DAVUT ÇAKIR'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Büyükşehir Meclisinde Dünkü Yavuz Selim Bulvarı polemiğinden sonra CHP 'li Meclis Grup Başkanı Cahit Erdem'in Yavuz Selim Bulvarı üzerine söz alıp konuşmasından sonra söz alan Trabzon Büyükşehir Genel Sekreterine bu kadar zaman sonra sesinizi duymak çok güzel sayın Genel Sekreterim dilerim bundan sonra sürekli Mecliste sizin sesinizi duyarız sizleri biliyoruz Projelerin mimarı sizsiniz ama sesinizide duymak isteriz demişti. Bunun üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu CHP Grup Başkanı Cahit Erdem'e Sayın Genel Sekreterimizin Mecliste sesinin çıkmasına gerek yok o projelerle meşgul işide o ama siz yinede sesini duymak isterseniz çıkışta solda odası gidin sesini duyun çayını için demişti. Bütün bu konuşmalara rağmen Trabzon Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri hiç bir konuşmaya cevap vermemiş sadece sunumunu yapmıştı .

BU GÜN İSE CHP GRUP BAŞKANI CAHİT ERDEM DAVUT ÇAKIR'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ 

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanı Cahit Erdem Meclis salonunda  www.trabzonhaber24.com Editörü Ömer Altıntaş'a yapmış olduğunuz haberi ve ekmiş olduğunuz videoyu seyrettim okudum ama benim asıl sorunum Davut Çakır'ı Meclise göndermeyenler le yoksa Davut Çakır'ın çok iyi bir belediyesi olduğunu İstanbul'da çok başarılı işlere imza attığını biliyorum dedi. 

CAHİT ERDEM MECLİS SONRASI GENEL SEKRETER DAVUT ÇAKIR'IN MAKAMINA GİTTİ 

CHP Trabzon Belediye Grup Başkanı Cahit Erdem Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis gündeminin 4.Oturum Gündemi sonrası Trabzon Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Davut Çakır'ı Makamına giderek nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve Belediye Meclis Üyesi Kenan Bağçiçek'te vardı. CHP Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkanı Cahit Erdem Amacının Davut Çakır'ı Rencide etmek olmadığını bunu da ziyareti ile zaten belli ettiğini ifade etti. Belediye Meclis Üyesi Cahit Erdem ve diğer Misafirlerle Sohbet edip çay içen Genel Sekreter Davut Çakır burası Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve bende Sizlerin Genel Sekreteriyim işiniz olduğunda veya kafanıza her hangi bir soru takıldığında yardıma hazırım dedi.