BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖNÜNDE DEV İFTAR SOFRASI
Haber : Ömer Altıntaş / Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği açık hava iftarlar devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin iftar sofrası bu kez Büyükşehir Belediyesi önünde kuruldu. Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan’ın anlamını en iyi şekilde yansıtan iftar sofralarına yoğun ilgi gösteren Trabzonlular, Büyükşehir’in iftar organizasyonu ile bir arada oruç açmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Meclis Başkanvekili Seyfullah Kınalı, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Aydoğdu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’ın katılımı ile vatandaşlarla birlikte iftar yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da Ramazan barıştır, beraberliktir, kardeşliktir, ekmeğini paylaşmaktır.” dedi.
İftar öncesinde masaları tek tek gezerek vatandaşlarla birlikte olan Başkan Gümrükçüoğlu, “Mübarek Ramazan ayı vesilesi ile tüm dünyada barışın ve kardeşliğin olması istiyoruz. Akan kanların durmasını istiyoruz. Ramazan ayı dolayısı ile bu mesajı Trabzon’a, Türkiye’ye ve tüm dünyaya veriyoruz. Burada bir Trabzon birlikteliği sağlıyoruz. Davetimize icabet ettiğinizden dolayı sizlere şükranlarımı sunuyorum. Tüm vatandaşların ve Müslümanların Ramazanları kutluyorum.” İfadelerini kullandı.
İftar programının ardından Başkan Gümrükçüoğlu ve beraberindekiler Teravih namazını kılmak için Yalı Mahallesi’ne gitti. Burada vatandaşlarla çay içip sohbet eden Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’da güzel ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.