BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ARAKLI AYVADERE MAHALLESİNİN SU PROBLEMİNİ ÇÖZDÜ

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 
Araklı'da bir cenazeye katılmak üzere gelen Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Araklı Belediyesini ziyaret etti. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi tarafından belediye girişinde karşılanan Büyükşehir belediye başkanını karşılarında gören- Araklılı vatandaşlar Büyükşehir Belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan ve Araklı belediye Başkanı Recep Çebi den sorunlarını çözüme kavuşturma konusunda destek istediler

Araklı Belediye Başkanlığını ziyarette Ayvadere Mahallesi muhtarı Rahman Aygün'ün de Suyumuz akacakmı sorusuna Ayvadere'de kadim dostlarımız var. Beni Almanya'da bile buldular. Ayvadere'nin birim saniyede 20 m3 bir su ihtiyacını karşılamak için bütün imkanlarımızı seferber ettik. Araklının en büyük mahhalelerinden birinin su su sıkıntısı çekmesi bizi düşündürüyordu. Artık TİKİ'nin bütün imkanlarıyla Bu yaz susuzluk çekilmemesi için imkanlarımızı seferber ettik dedi.

YAŞLI VATANDAŞIN DUASINI ALDI

Araklı belediye başkanı Recep Çebi'nin makamında yaşlı vatandaşın Yolumuz yağmur yağınca çamur oluyor. Camiye gidemiyoruz. Buraya mutlaka asfalt yapmanız gerekir sözü üzerine 2 kilometrelik yol için bu yıl 1 kilometre gelecek yılda tamamlarız diyerek vatandaşın gönlünü ve duasını aldı.

 ENGELLİ VATANDAŞIN İSTEĞİNİ DİNLEDİ

Araklı belediyesi çıkışında kendisinden iş isteyen Engelli bir vatandaşa Size yardımcı olmak bizim vazifemiz. Araklı'dan Trabzon'a geleceğinize Araklı da size uygun bir iş araştıralım gereğini yapalım dedi. öte yandan engeli vatandaşın Büyükşehir Belediyesine ait otobüslerin Engellilerin biniş ve inişi için ayarlanmasını istiyoruz dedi.