Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aksoy,Çalışmaya Adayım !

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, Trabzon Marangozlar ve Mobilyacılar Sitesi’ni ziyaret etti. Aksoy, “Ben en çok da çalışmaya ve üretmeye adayım” dedi.

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, seçim çalışmalarına Yomra ilçesinde devam etti ilk olarak Trabzon Marangozlar ve Mobilyacılar Sitesi’ni ziyaret eden Aksoy, buradaki mobilya ustaları ile görüştü. Aksoy, programının devamında Marangozlar ve Mobilyacılar Sitesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Seymen ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Seymen’in gerçekleştirdiği yeni mobilya sitesi projesi sunumunun üzerine konuşan Aksoy, belediye başkanı seçilirse bu projeyi destekleyeceğinin sözünü verdi. 
ÜRETİME KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Seymen’e mobilya sektörünü çok önemsediğini ve Trabzon’da bu konunun büyütülebileceğini söyleyen Aksoy, bu süreci destekleyeceğini vurguladı. Aksoy, “Sizin ne kadar zor koşullarda üretim yaptığınızı biliyorum. Türkiye’de bu şartlarda üretime devam etmek çok zor. Bu nedenle üretim yapan vatandaşlarımızı desteklemek adına belediyemiz bünyesinde Proje A.Ş adında bir şirket kuracağız. Burada bize gelen proje tekliflerinin tamamını değerlendirecek ve mümkün olduğunca destekleyeceğiz. Ortak ve iştirakçi olacağız. Profesyonel anlamda da danışmanlık hizmeti sunacağız. Kurumsal kapasiteyi geliştireceğiz. Kısa zamanda gelir oluşturacağız belediyenin kaynaklarını da akılcı bir şekilde harcayacağız. Bu sayede istediklerimizi yapma noktasında zorlanmayacağız. Ben en çok da çalışmaya ve üretmeye adayım. Trabzon kendisini üretmeyen kuru bir siyasetin içerisinde boğuyor. Çözüm odaklı bir anlayışa ihtiyaç var” şeklinde konuştu. 
YENİLİK GETİRECEĞİZ
Aksoy, “Son derece donanımlı görüşlerle karşı karşıyayız. Seçilmemiz durumunda her türlü proje geliştirme, fiziki mekan geliştirme konularında Marangozlar ve Mobilyacılar Sitesi’ne en güçlü desteği vereceğimizi taahhüt ediyoruz” sözleriyle mobilyacıları destekleyeceğini yineledi. Marangozlar ve Mobilyacılar Sitesi ziyaretinde farklı bir ayrıntıya da dikkat çeken Aksoy, üreten belediyecilik anlayışını benimseyeceklerini belirtti ve “Buradaki ustalarımız kullanılmayan bir su tankından bir çiçeklik yapılmış peyzaj amaçlı kullanılmış. İşte biz de üreten bu kardeşlerimizin fikirlerini daima dikkate alacağız” diyerek Marangozlar ve Mobilyacılar Sitesi ziyaretini tamamladı. Ardından Yomra ilçesinin merkezine giden Aksoy, İYİ Parti Yomra Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Bıyık ve beraberindeki partililerle esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Burada hemşerilerinden destek isteyen Aksoy, “Trabzon’a yenilikçi uygulamalarla buluşturacağız. Şimdiye kadar aldığımız eğitim ve gerçekleştirdiğimiz işler de bunu destekliyor. Siz bize bu fırsatı verirseniz pişman olmayacaksınız” dedi.