BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNDEN ÜÇ İLÇE BAŞKANI TÖRENLE MHP'YE KATILDI

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

MHP Trabzon İl Teşkilatı Ortahisar Yenicuma Mahallesinde Eski Doğum Evi Karşısında Hem Seçim Ofisi Açtı hemde Büyük Birlik Partisinden Üç İlçe Başkanına Törenle Halkın Huzurunda Rozet taktı.

MHP Trabzon Millet Vekili Adayı Koray Aydın Trabzon Ortahisar Yenicuma Mahallesindeki katılım Törenine  ,Dr.Hüseyin Örs ,MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli,MHP Ortahisar İlçe Başkanı Burhan Bekar ,MHP Trabzon İl Başkan Yardımcıları ve Büyük Birlik Partisi Maçka İlçe Başkanı Halit Arslan,Yomra İlçe Başkanı Salih Tekpınar, ve Arsin İlçe Başkanı Köksal Sağıroğlu Törenle MHP Trabzon İl Başkanlığının saflarına katıldı. Yapılan Törende Büyük Birlik Partisinden MHP 'ye geçen 3 Kişiye katılım Rozetlerini MHP Trabzon Millet Vekili Koray Aydın ve MHP Trabzon Millet Vekili Adayı Dr.Hüseyin Örs taktı.

KORAY AYDIN : CUMHURBAŞKANI ACİLEN TEDAVİ EDİLMELİ
MHP Trabzon Millet Vekili Koray Aydın Sayın Cumhurbaşkanımız acilen Doktor Kontrolünde alınmalı akli Melikelerini kaybetmiş ne zaman nerede kiminle anlaşma yaptığını dahi unutmuş durumda tedavi altına alınmalı. Önüne geleni Mahkemeye veriyor Balkondan bakanı Tutuklatıyor Mitingte Arkasını dönen hanımlara yapmış olduğu o sözleri deli bile yapmaz eyvahlar olsun gönül isterdi ki benim Cumhurbaşkanım olsun tarafsız olsun akıllı olsun ama ne yazık ki hem taraflı hemde tedaviye ihtiyacı var .

KORKUDAN ÖLECEKLER MHP'YE SADECE TAŞ VE ÇAMUR ATIYORLAR 

Başbakan ve Cumhurbaşkanı Korkudan ölecek Araştırma şirketlerinden raporlar geldikçe fenalaşıyorlar görüyorlar MHP İktidar artık önlenemeyecek bu yükseliş ne yapacaklarını şaşırdılar başladılar yanlış yapmaya Kukla Başbakan bir şey yapamayınca Ağa babası sahneye çıktı oda bir şey yapamayınca Onlar HDP İle Ortaklık Yapacaklar iktidar olacaklar demeye başladılar .

MHP KESİNLİKLE HDP İLE ORTAK HÜKUMET KURMAZ KURMAYACAKTIR 

MHP Trabzon Millet Vekili Koray Aydın MHP Kesinlikle HDP İLE Hukümet Kurmayacak Ama HDP Hariç Herkesle Düşünürüz ama biz zaten tek başına geliyoruz dedi.