Büyük Birlik Partisi 31 Mart Yerel Seçimleri için Bölge Toplantıları düzenliyor.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi partiler adaylarını tanıtıp istişare toplantıları düzenliyor. Büyük Birlik Partisi Trabzon teşkilatı da Bölge Toplantıları kapsamında bir araya geldi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi çok amaçlı salonunda düzenlenen toplantıya partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan yardımcısı Ünsal Karabulut yerel seçimlerde Cumhur İtiifakı’nın içinde olduklarını daha önce beyan ettiklerini belirtip bu duruma azami derecede hassasiyet bgöstereceklerini belirtti.

Karabulut “Türkiye’nin itibarı ve siyasetinin yüz akı Büyük Birlik Partisi her zaman ve şartta; devletin ekası, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin istiklal ve istikbalini önceleyerek, Cumhur İttifakını’nın ruhuna bağlı ve Cumhur İttifakının içinde olduğunu beyan etmiştir. Yerel seçimlerde de bu hususa ve duruşumuza azami derecede hassasiyet göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Biz önümüzdeki yerel seçimlerde alakalı tüm seçim çevrelerinde, gerekli olan seçim hazırlıklarımızı büyük bir titizlikle yüksek motivasyonla sürdürüyoruz diyen Karabulut “Bu istikametle 7 bölgede; il, ilçe gençlik ve kadın kuruluşlarımızla birlikte bölge toplantıları tertip ediyoruz” dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan yardımcısı Ünsal Karabulut daha sonra adaylığı kesinleşen iki ilçe belediye başkan adayını tanıttı. Büyük Birlik Partisi Köprübaşı’nda Atilhan Sancak’ı aday gösterirken, Araklı’da ise Hamit Baycan’ı aday göstereceklerini belirtti. Diğer ilçelerdeki adayların ise önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi.

Büyük Birlik Partisi’nin Cumhur İttifakı’nın içinde olduğunu beyan edip aday göstermesi de dikkatlerden kaçmadı.