Bülbül; ''Arsin'i Marka İlçe Yapmak İstiyorum'' 

AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimiz eğer bize görev verirse, siz değerli hemşehrilerimiz de destek verirse Arsin’i marka ilçe yapmak için mücadele edeceğiz. Halkımız ile gönül gönüle ilçemizin geleceğini şekillendireeğiz” dedi

GÖNÜLLERDE YER EDİNECEĞİZ
AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül, 2019 yılına girilmesi ile birlikte hem ülke hem Trabzon hem de Arsin adına çok önemli bir sürecin başladığını ifade ederek, “31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli seçimler ilçemiz açısından büyük önem arz etmektedir. Geleceğini şekillendirecek olan ilçemiz bu seçimler ile startı verecek ve yol haritasını çizecektir. Değeri katlanan ve daha yaşanabilir bir Arsin’i hemşehrilerimiz ile buluşturmak için gerekli projelerin hepsi hazır. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimiz eğer bize görev verirse, siz değerli hemşehrilerimiz de destek verirse Arsin’i marka ilçe yapmak için mücadele edeceğiz. Halkımız ile gönül gönüle ilçemizin geleceğini şekillendireceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘gönül belediyeciliği’ olarak nitelendirdiği anlayışı, yine kendisinin ve partimizin önderliğinde ilmik ilmik işleyerek vatandaşlarımız ile el ele vererek hizmet edeceğiz” diye konuştu.
ARSİN BİZİM SEVDAMIZ 
Görev verilmesi haline Arsin’i Trabzon’un gözbebeği, örnek gösterilecek ilçesi yapmak için gerekli projelerinin hazır olduğunu da vurgulayan Bülbül şunları söyledi: “Arsin bizim sevdamız. Arsin bizim gönül yaramız. Arsin’e hizmet etmek ise en büyük amacımız. Bizim bu hayata bir vefa borcumuz var ise bu ilk olarak Arsin’den başlar. Biz de bu borcu ödemek için yola çıktık.”
Bülbül son olarak da 2019 yılının Arsin için şahlanış yılı olmasını dilerken, sözlerini şöyle tamamladı: “Hem ülkemiz, hem Trabzon’umuz hem de Arsin’imiz için hayırlarla dolu bir yıl olmasını diliyorum.”