MHP TRABZON ESKİ MİLLET VEKİLİ ADAYI HAYRİYE NURCAN YAZICI HERKES EŞİNİ KOLUNA TAKSIN GELSİN İKTİDARIZ DEDİ

“ Mİilliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP)Trabzon’da öne çıkan kadın isimlerinden ve bir önceki genel seçimlerde milletvekili adayı olan Hayriye Nurcan Yazıcı, partisinin Ortahisar kongresinde partili erkeklere “Siz buradasınız, eşleriniz başka partide” eleştirisinde bulundu. „

Mİilliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP)Trabzon’da öne çıkan kadın isimlerinden ve bir önceki genel seçimlerde milletvekili adayı olan Hayriye Nurcan Yazıcı,partisinin Ortahisar  kongresinde partili erkeklere “Siz buradasınız, eşleriniz başka partide” eleştirisinde bulundu.

Üstü kapalı bir biçimde AKP’yi kast ederek, “Eğer şu anda bazı partiler bir adım öndeyse kadınlar sayesindedir” diyen Yazıcı şöyle devam etti: “Parti kongrelerine, toplantılarına kadınlarınızı, kızlarınızı getirin. Eşleriniz nerede? Kızlarınız nerede? Neden bu davayı evlerinize sokmuyorsunuz? Siz kadınları görmezden gelemezsiniz. Başbuğumuzun dediği gibi, ailenizle fikrinizi güçlendirin. Ailenizden destek alarak partide çalışın ve mutlaka eşinizi kolunuza takın ve gelin. Yalnızca kadın kollarıyla bu iş yürümez.” 

NURCAN YAZICI 

Ülkemiz, bilhassa son yıllarda gerek siyasette gerekse de yaşamın her alanında ahlaki bir erozyonla karşı karşıyadır” diyen Yazıcı “Bu kirlenmişliğin  önüne hiç şüphe yoktur ki ailenin en temel taşı olan kadınlarımız geçecektir.  MHP'nin ilçe kongrelerinde gördüğüm manzara ise, kadınların bir ve bütün olarak MHP'yi tek başına iktidara getirmenin yollarını arıyorlar. MHP kongrelerinde kadınların en ön sıralarda oturtulmaları, gündeme dair konuşturulmaları hem MHP hem de ülke siyasetinin geleceği açısından son derece sevindiricidir” biçiminde konuştu.

Öte yandan Çarşıbaşı ilçe kongresinde, MHP’nin Trabzon’daki ilçe kongrelerinde ilk olacak bir biçimde ilk 2 sıraya karşılık gelen protokol sandalyelerinde kadınlar oturtuldu.