BAŞKAN ÜSTÜN SÜRMENELİ TÜSAİD BAŞKANINI TEBRİK ETTİ

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Geçtiğimiz günlerde TÜSAİD' ın başına gelen Cansen Başaran Symes'e tebrik mesajı göndererek TÜSİAD'daki yeni görevinden dolayı kendisini tebrik etti.Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün TÜSAD gibi köklü bir Kuruluşun başına geçen Hemşehrimiz sayın Cansen Başaran Symes Hanımı gönülden Kutlar yeni görevinde başarılar dilerim inşallah yüzünün akı ile bu görevinin üstesindende gelerek gösümüzü kabartmış olacak dedi.

Cansen Başaran -Symes Kimdir?

Trabzon'da dünyaya gelen Cansen Başaran-Symes, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Symes, evli ve bir çocuk annesidir.

2013 yılının Nisan ayına kadar PwC Kopenhag, Londra ve İstanbul ofislerinde çeşitli kademelerde görev üstlenen Cansen Başaran-Symes, PwC Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi ve PwC Eurofirm Yönetim Kurulu üyeliği yaptı.

Mart 2014 tarihi itibariyle Allianz sigorta A.Ş. ve Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine atandı.

Cansen Başaran-Symes, World Economic Forum (Dünya Ekonomi Forumu) tarafından 2000 yılında “Global Leaders for Tomorrow” (Geleceğin Global Liderleri) unvanını aldı.

2000 yılında Dünya Gazetesi tarafından “Yılın En Başarılı İş Kadını” ödülüne ve 2006 yılında Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği'nin "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında çağdaş Türkiye'nin başarılı Türk kadınlarından biri olarak üstün hizmet ödülüne layık görüldü.