Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstünün girişimleri ile gngelli vatandaşlara engelleri aşalım kampanyası kapsamında yurt dışında yaşayan Alibey Saka'nın desteği ile Sürmene Belediyesi'ne verilmesi için Trabzon Limanı'na gemi ile gönderilen engelli araçları bir tıraa yüklenerek Sürmene Beleediyesi'ne teslim edildi. 

Engelli vatandaşların ihtiyacını karşılayacak bir tır dolusu engelli araç ve gereci Sürmene Belediyesi depolarına Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ve yardımsever Alibey Saka konturolünde indirildi.
340 Adet Akülü Tekerlekli Sandalyeler, Manuel Tekerlekli Sandalyeler, Tekerlekli Yürüteçler, Kol Destekleri, Klozet Sandalyeleri, Ortopedik Malzemeler, Elektrikli Hasta Spor Aletleri gibi birçok ürünün Almanya'dan Sürmene gelme sürecini Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün bizzat takip ederek Sürmene'ye getirilmesini sağladı. Üstün, aynı şekilde konteyner indirilmelerini de bizzat takip etti. Üstün 'Daha önceden ilçemizde yaşayan engelli kardeşlerimizi belirleyip daha sonra bu hizmetimizi yerine tam anlamıyla getirmiş olacağız' dedi. Ayrıca Başkan Rahmi Üstün 'Ne söz verdiysek o hizmetleri vatandaşlarımızın ayağına getireceğiz, Emeği geçen, yardımsever Alibey Saka ve diğer vatandaşlarımıza teşekkür ederim, yardımların devamını diliyorum.' diye ekledi.