OF BELEDİYESİ KAR SONRASI BİRİKEN ÇAMUR VE PİSLİKLERİ YIKAYARAK TEMİZLİYOR 

Of’ta meydana gelen kar yağışının ardından yol ve kaldırımlarda biriken çamurlar, Of Belediyesi ekiplerince temizlendi.

Kar yağışından sonra yol ve kaldırımlarda biriken çamur, toz ve balçıklar Of Belediyesi ekipleri tarafından yıkanarak temizlendi. Trafik yoğunluğunun düşük olduğu İrfanlı Mahallesi, Eski Çaykara yolunda başlanılarak Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi arkasına kadar olan bölge tamamen temizlendi. Belediye ekiplerinin çalışmalarını Of Belediye Başkan Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of Belediyesi Bölümlü Şantiye Şefi Muhammet Yalçınkaya da yerinde takip etti.

Of Belediye Başkan Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yaptığı açıklamada, "Yağan kar nedeniyle Of’ta haliyle yollarda çamur birikintisi oldu. Bu çamur birikintilerini temizlemek amacıyla önceki yıllarda olduğu gibi bir çalışma başlattık. Yollar ve kaldırımlar yüksek basınçlı su ile yıkanarak temizlendi. Söz konusu çalışmada 10 tanker su kullanıldı ve 7 personel görev aldı" dedi.

Periyodik olarak temizlik çalışmaların sürdürüleceğini söyleyen Başkan Sarıalioğlu, "Halkımızın daha sağlıklı ve nezih bir çevrede yaşaması her zaman önceliğimiz. Etrafta biriken atık ve çöpler halkımızın sağlığına zarar veriyor. Kentimizin meydan, cadde ve sokaklarının her daim temiz olması için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.