Değerli Basın mensuplarımız; hepiniz partimizin kuruluşunda önemli sorumluluklar üstlenerek davamızı sırtlayan ve bu günlere taşıyan eski ilçe başkanlarımız ile bir araya geldiğimiz bu anlamlı toplantıya hoşgeldiniz.
Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve güvenlik güçlerimiz; Ülkemizin bekası, bölgemizin huzur ve güvenliği için sınır ötesinde operasyonlar gerçekleştirmekte. 
Öncelikli olarak belirtmek isterim ki dualarımız ve gönlümüz askerlerimizle. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Rabbim Mehmetçiklerimizin ayaklarına taş değdirmesin! Yine Elazığ ve Van’da yaşamış afetler sonucu hayatını kaybedenlere de Allah’tan rahmet diliyorum.
 

AK Parti kuruluş ilkelerine ve güçlü kurumsal kimliğine sıkı sıkıya bağlı geçmiş ile bu günü birbiri ile yoğurabilen ve bu anlayışla geleceğe emin adımlarla ilerleyen bir dava hareketidir. 
Şuan görmüş olduğunuz bu tablo bunun en önemli göstergesidir.


Burada bulunan kıymetli büyüklerimiz partimizin kuruluşunda önemli sorumluluklar üstlenmiş ve bu gün de; görev almasalar dahi aynı sorumluluk ve hassasiyetle davamıza hizmet etme aşkını yüreklerinde taşımaktadırlar. 
Eskiden ilçe başkanlığı görevi yürütüp bugün yine partimizde önemli görevler üstlenen isimlerde yine bizlerle birlikte.

Ahde vefanın örnek ismi partimizin kurucusu liderimiz Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan hiç bir zaman yola çıktığı isimleri yolda bırakmadı. Bu davadan kaçanlar olsa da bizler ilk gün ki aşkla yolumuza devam ediyoruz. AK Parti bir dava partisidir. 

Bu dava bilincinde herkesin görev tanımı bellidir. Biz milletimize hizmet etmek adına mücadelemize; eski yeni, görevi olan görevi olmayan ayrımı yapmaksızın devam edeceğiz. 

Bu toplantıda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eski ilçe başkanlarımızın şahsına göndermiş olduğu mektupları kendilerine takdim ediyoruz.
Partimizin bu günlere gelmesinde büyük emekleri olan eski ilçe başkanlarımız ile bir aradayız. Hepsinden Allah razı olsun.
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi