BAŞKAN KORAY KOÇHAN KAYMAKAM TUTKUNU YOLCU ETTİ
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

Trabzon'un Maçka Belediye Başkanı Ecz.Koray Koçhan Maçka!'da geçici olarak görev yapan Maçka Kaymakamı Uğur Tutkan'ın tayini çıkması nedeniyle veda yemeği düzenlendi. 

Düzenlenen yemeğe daire amirlerinin yanı sıra, Maçka Kaymakamı Uğur Tutkan, Maçka Jandarma Komutanı Seyfettin Güler, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Maçka Emniyet Müdürü Serdar Yurdagül, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, hakim ve savcılar, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Önemli olan insanların gittikleri yerde iz bırakması olduğunu belirten Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, "Her sene olduğu gibi bu senede Ramazan'da daire amirlerimiz ile iftarımızı bir arada yapmak için toplandık. Fakat bu yemekte 10 aydır Maçka'mızda görev yapan çok kıymetli Kaymakamımız Sayın Uğur Tutkan'a veda yemeği olarak da bir araya geldik. Bende bir devlet memurunun çocuğu olarak büyüdüm ve küçükken tam bir yere alıştığımda hemen tayinimiz çıkar başka bir yere giderdik. Bu devlet memurluğunun kaderinde var. Bunu çok iyi bilen biriyim. Önemli olan gittiğiniz yerde iz bırakabilmektir. Ben Kaymakamımız Uğur Tutkan beyin Maçka'da iz bırakıp gittiğine inanlardan bir tanesiyim. Kendisine yürekten teşekkür ediyorum. Maçka'yı ve bizleri unutmamasını temenni ediyor ve her zaman başımızın üstünde yeri olduğunu ifade etmek istiyorum" dedi.
İlk kez veda konuşma yaptığını belirten Maçka Kaymakamı Uğur Tutkan, "İlk kez veda konuşması nasip oluyor. Göreve gelmeden önce Bakanlığımızın oluru ile ilk görev yerim Trabzon Maçka oldu. Ben Kaymakamlık sitemize özgeçmişimi koymadım. Çünkü bu makamlar gelip geçicidir. Yeni görev yerim Tokat'ın Yeşilyurt ilçesi. Biz nasip olursa asalet kursundan sonra 8 ya da 9 yıl sonra buraya asil bir kaymakam olarak gelme imkanımız olacak. Maçka Belediye Başkanımız, valimizin, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımızın, Maçka ile ilgili çok projesi var. İnşallah da bu projeler bir bir yerine geldikten sonra Maçka'mızı daha da ileriye getirecekler. Tabi ben burada 10 ay gibi kısa sürede çalıştığım mesai arkadaşlarıma, her zaman yanımızda olanlar daire amirlerime ve özellikle Maçka Belediye Başkanımız Ecz. Koray Koçhan'a çok teşekkür ediyorum. İnşallah ben bu makamın hakkını verebilmişimdir. Devletimizin ve Hükümetimizin temsilcisi olarak bu kubbede hoş bir seda bırakabilmişsizdir. Ben ne hakkım varsa helal ediyorum. Sizlerde helal edin" diye konuştu.
Konuşmaların arından Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Kaymakam Tutkan'a plaket ve Kuran-ı Kerim hediye etti.