BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU'NDAN BÖLGEYE DOKUMA ATÖLYESİ 
Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan KAİDER  Trabzon Kadın Eğitim Ve İstihdamı  Artırma Derneği İle ortaklaşa düzenledikleri '' Girişimcilikte Kadın Dayanışması ''Projesi kapsamında bir proje ile yine bölge kadınına yönelik İstihdam ve geçerli sanatkarlık için adımlar atıldı.

Maçka Esiroğlu'ndaki Maçka Belediyesi Hizmet Binasındaki Kursun denetlemesini yapan Trabzon Büyükşhir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu beraberinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Akkaya ,Maçka Belediye Başkanı Ecz.Koray koçhan ile gelerek KAİDER 'in yapmış olduğu Projeyi yerinde denetleyerek KAİDER Dernek Başkanı Bahar Kastan'a teşekkür etti. 

KAİDER DERNEK BAŞKANI BAHAR KASTEN 

İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığı Tarafından Finanse Edilen Trabzon Kadın Eğitim Ve İstihdamı  Artırma Derneği Tarafından Yürütülen "GİRİŞİMCİLİKTE Kadın Dayanışması" Projesinde Verilecek Eğitimler İçin Atölyemiz Maçka Esiroğlu Eski Belediye Binasında Kurulmuştur. Atölyemizde Projemiz Kapsamında 35 Kadın El Dokuma,Halı Dokuma Ve Tel Kırma Eğitimleri Alacaklardır . Proje Atölyemizi Proje Ortağımız Trabzon Büyükşehir Belediyesi,Trabzon İşkur,Trabzon Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi,Maçka Belediyesi Ve Maçka Halk Eğitimi Merkezi Katkılarıyla Oluşturulmuştur. Atölyemizin Oluşumunu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ziyaret Ederek Projenin Başarılı Bir Şekilde Yol Katettiğini Ve Emeği Geçen Tüm Proje Ortaklarına Teşekkürlerini Sunarak Kadınların Yanında Ekip Ruhuyla Birlikte Olacağını Belirtti Dernek Başkanı Bahar Kastan Projelerin Kırsal Alandaki Kadınları Kalkındırmanın Gerekli Olduğunu Üretimin Arttıkça Ülke Refahının Artacağını Belirterek Kadınlarımız Adına Atölyede Emeği Geçen Tüm Proje Ortaklarına Teşekkürlerini Sunmuştur.