Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile birlikte CHP Ortahisar İlçe Başkanlığını ziyaret etti. CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Salik Akyüz ile görüşen Başkan Genç, seçimlerle ilgili kendisine başarılar diledi. 


Seçim sürecinde bütün kent bileşenleriyle istişareye önem verdiklerini dile getiren Başkan Genç, "AK Parti Ortahisar İlçe Başkanımız Temel Altunbaş ile birlikte CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek şehrimiz adına istişarelerde bulunduk. 31 Mart seçim sürecinde bütün kent bileşenleriyle istişareye önem veriyoruz. Hoş sohbetleri ve misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Farklı siyasi partilerden aday olsak da bu şehir için hizmet üretmeye çalışıyoruz. Demokratik bir seçim süreci geçirmemizi diliyorum." dedi.  


"PROJELERİNİ ANLATTI"


CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Akyüz ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yaparak "Şehirle ilgili sorunları konuştuk. Neler yapılması gerektiği, hangi projelerin gündeme alınması gerektiği hususunda verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Ortahisar için elzem gördüğüm birtakım projelerimi başkanımıza anlattım. Ve birbirimize başarılar diledik. Nezaket ziyaretiydi." ifadelerine yer verdi. 


"DEMOKRASİ İÇİN ANLAMLI" 


Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Ömer Hacısalihoğlu, demokratik bir seçim süreci için; bu tür ilişkilerin çok anlamlı olduğunu ifade ederek, "Türkiye'de siyaset böyle olmalı. Bugün yarın insanlar farklı yerlerde olacak, hangi makamlara geleceksek yine de birbirimizin yüzüne bakacağız. Bugün de nezaket ziyaretiydi. Kendisine de teşekkür ediyorum, ilçe başkanıyla birlikte geldiler. Bu seçim sürecinde yarışın böyle demokratik olması lazım. İnsanların biberlerine nezaketli davranması lazım. Burada hepimizin amacı iyi bir Ortahisar’da, iyi bir Trabzon’da birlikte yaşamaktadır. Her zaman birbirimizin yüzüne bakacağımıza göre ilişkilerimizin de iyi olması lazım.’’ sözlerine yer verdi.